Zoque.Forum
»
Lightbox Image Viewer Sorunu?
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Lightbox Image Viewer Sorunu?
Ben lightbox image viewer scriptini sitemde kullandığımda, ya da bu scripti kullanmış sitelerde fotoğrafa tıklayınca önce ekran hafiften kararıyor, sonra birden o etki kaybolup resmi boş bir sayfada gösteriyor. Bunu nasıl çözebilirim?
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Lightbox Image Viewer Sorunu?
saniyorum ie7 kullaniyorsun, problem ondan kaynaklaniyor. Google'da ie7 lightbox aratirsan, bir ihtimal cözüme ulasabilirsin. aksi takdirde http://jquery.com/demo/thickbox/ kullanmani önerebilirim.
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Şanlıurfa
|
"http://jquery.com/demo/thickbox/ kullanmani önerebilirim."
bu adresteki eklenti güzel fakat bununda lightbox taki gibi flash ile beraber kullanımında flash görseli üst katmanda kalıp hedef image nin bir kısmını örtüyor bunu gidermenin bir yolu varmı arkadaşlar? tabi bu yol dışında çünkü denedim fayda etmiyor <param name="wmode" value="transparent" /> |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
Lightbox'ın son sürümünü kullanmıyor olabilirsin.Buraya tıklayıp en son sürümü indirebileceğin sayfaya gidebilirsin.Bir aralar yeni sürümün notlarına bakarken bir hatanın düzeltildiğini görmüştüm. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
arkadaşlar bence lightbox la ilgili bir sorun değil.Çünki bendede var
JavaScript çalıştırırken IE tam algılayamıyor sanırım. Mesela mynet teki tab sayfalarını gezerken, sayfayı tabda değil, ayrı bir pencere olarak açıyor. Resimlerdeki onclick olayını çalıştırmıyor.Onclick li resimlere tıklayınca, sayfanın başına atıyor eskiden böyle bir problem yoktu, yeni oldu.nasıl çözecez? |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Alıntı:
<embed src="images/header.SWF" style="z-index:0; ......devam eder..
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!