Zoque.Forum
»
Dreamweaver ile ilgili bi kaç soru
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Dreamweaver ile ilgili bi kaç soru
Arkadaşlar Dreamweaverda yazı yazarken alt satıra geçmek istiyorum ve enter a bastığımda çok fazla boşluk bırakıyor.Bu boşluğu azaltmak için bir ayar varmı.Bana yardım edebilirseniz çok memnun olurum
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Re: Dreamweaver ile ilgili bi kaç soru
Alıntı:
Kod:
line-height:XXpx; |
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
arkadaşlar benim bi sorum daha olacak izninizle...
Ben şu anda bi site hazırlıyorum .Siteme bi flash animasyon koydum ve birde script şeklinde bir menüm var.Ben bunları kendi bilgisayarımda yada başka bir bilgisayarda index olarak,Explorer da ya da firefoxta açtığımda bana,bu 2 dosyanın engellendiğini söyleyen bir popup çıkarıyor.Anca onlara izin vermem gerekiyor.Fakat site yayına girdiğinde ziyaretçilerin bu durumla karşılaşmamasını istiyorum.Ne yapabilirim bi yardım edebilirseniz memnun olurum. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir
|
Bu sorun yaptığın sayfayı kendi bilgisayarında internet ortamı olmadan çalıştırdığın için kaynaklanıyor. Eğer ftp ile alanına atarsan o zaman ziyaretçiler bu uyarıyı görmeyecekler.
Eğer bu uyarı seni sinir ediyor ve kendi bilgisayarında da gelmemesini istiyorsan İnternetExplorer için-->"tools > internet Options > Advenced" dan Settings bölümünden Security altındaki şıklarda 'bilgisayarımdan çalıştırdığım scriptlere izin ver' diye bir şık olacak. Onu işaretle iş tamamdır. FF'ü bilmiyorum. O da buna benzer birşeydir. sorun çözülmezse haber ver. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
teşekkür ederim limonlu arkadaşım.Verdiğin bilgiler işime yaradı.Ayrıca siteyi upload edince,aynen dediğin gibi bir sorunla karşılaşmadım.Herkese yardımı için teşekkürler ederim.
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Arkadaşlar herkesin ilgisi için teşekkür ederim.Ama iyiniyetinize sığınarak 2 soru daha sormak istiyorum.
1. Google ın site istatistikleri tutan sayfasına nasıl üye olabilirim.Veya daha iyi bir ücretsiz istatistik veren bir site varmı yada ucuz yollusundan bi tane. 2. Bir de Dreamweaver eklentilerini nereden bulabilirim. Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
1. sorunun cevabı için
http://www.google.com/analytics/ adresinden üye olabilirsin. Bence en iyisi Google analytics paralı bir istatistik kullanmana gerek yok. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!