»
Cpanel'den plesk'e taşınmış sitede 777 ayarı yapamama
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Cpanel'den plesk'e taşınmış sitede 777 ayarı yapamama
Bir siteyi hosting problemlerinden dolayı cpanelden pleske taşıdım. herşey yolunda çalışıyor, sadece dosya yüklemede bir problem var, dosyaya 777 izni veremiyorum, panleden FTP'den felan denedim herşeyi olmadı yeni oluşturduğum dosyalara "Permissions" bölümünden tıklayamıyorum, bir üst klasöre izni veriyorum ancak yeni oluşturduklarım bu izni almıyolar. olmama nedenini şurdan tahmin ediyorum, yeni eklediklerimde kullanıcı ve grup farklı oluyor. Modification date User Group May 21, 2007 wwwrsn psacln May 22, 2007 apache apache Birincisi eski oluşturduğum ( c panel kullanırken ), diğeri şimdi kullandığım( plesk 8.1 ile ) oluşturduğum klasör listeleme şekli. Umarın anlatabildim, bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Yer: ISTANBUL
|
Re: Cpanel'den plesk'e taşınmış sitede 777 ayarı yapamama
Alıntı:
|