»
Fireworks Hakkında...
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Cok basit bir programdır fireworks... Ama bunu bulamadım işte ![]() Sorum su :Biliyosunuzki Fireworks 'te buton yaparken tam 5 asama var bunlar; up,over,down,over while down,active area dır.Bunları istediğimiz gibi ayarlama sansımız varmı acaba? yani ben yaptığım butonun sadece up ve over ozelliğinin olmasını istiyorum.Diğerlerini yapmasını istemiyorum. Bunu nasıl yapabilirim.Gerci HTML kodlarından yapılıyo ama bunu programda nnerden yapabiliyorus? Yardımlarınız icin tesekkurler... Calısmalarınıza Kolay Gelsin...
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: St.Petersburg
|
merhaba..
bildiğim kadarıyla fireworks böyle bir seçenek sunmuyor. Yani bu beş aşamayı da doldurmak zorundasın. Mesela over bölümünü doldurmazsan butonun üzerine gelindiğinde buton alanında boşluk belirecektir. Herhalde bunu sende bilirsin ![]() şimdi bir kez daha inceledim. istediğin tarzda bir özelliği bulamadım. Şayet bilen varsa söylesin biz de öğrenelim ![]() Eyvallah
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!