Zoque.Forum
»
javscript slideshow yardım ? ?
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
javscript slideshow yardım ? ?
Merhaba , thumbnaillerle birlikte bi slideshow hazırlamam gerekiyor , daha doğrusu site içinde sürekli kullanacağım , internette biraz araştırma yaptım , beğendiğim kullanabileceğim bir örnek buldum ama biraz yardımınıza ihtiyacım var .
Örnek Yukardaki örneği kullanacağım , sitede açıkladığı üzre mootools ve slideshow.js yi indirdim , deneme amaçlı bi sayfa hazırladım , slideshow çalışıyor ama thumbnail resimler belirmiyor . JavaScript kodlarına biraz baktım , anladığım kadarıyla thumbnail resimlerin , yine imajların bulunduğu klasörde farklı bi isimle bulunması gerekiyormuş ve ayrıca sayfada bazı değişiklikler yapılması gerekiyormuş thumbnail resimleirn belirmesi için .Ne yazıkki hem ingilizcem hem de JavaScript bilgim anlamam için yeterli olmadı .Yardımcı olabilirseniz veya kullanabileceğim farklı bi slideshow önerirseniz sevinirim , benim için önemli olan , fade yaparak geçmesi ve thumbnailsleri barındırması , şimdiden teşekkürler ![]() |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!