|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Şanlıurfa
|
Eğitim amaçlı yardım kampanyasına katkıda bulunun
arkadaşlar bir kamu kurumu ile beraber G.doğu'da eğitim amaçlı bir proje geliştiriyoruz. bu projenin gelirleri ile eğitime katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Şu anda aklımıza bir site açmak bu siteye sponsorlar bulmak. Bu site üzerinden yardım için hesap nolarını vermek ve yardımda bulunmak isteyenlerin ulaşabileceği diğer iletişim adresleri ile proje hakkında detaylı bilgileri paylaşmayı ve bazı hiti fazla (günlük 1000 ve üzeri mümkünse) olan sitelerde de bu projeyi tanıtan reklamlar vermeyi (ücretsiz) düşünüyoruz. bizim aklımıza gelen yöntemler bunlar birde sizlerin fikirlerinizi ve yardım etmek isterseniz katkılarınızın ne şekilde olabileceğini merak ediyoruz.. Yani bu kampanyaya siz olsanız nasıl katkıda bulunmak istersiniz. Yanlız müracaat etmeyi düşündüğünüz sitelerinde elbette belli kalıplarda olması gerekiyor. (örneğin siyasi fikirlerin beyan edildiği bir forum makul olmaz daha çok ticari amaçlı tanıtım siteleri veya geniş kitlelere ulaşan günlük hiti 1000 in üzerinde olan uygun içerikteki siteler olabilir. ) Proje henüz onaylanmadığından detayları açıklayamıyorum Yardımlarınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
|
Re: Eğitim amaçlı yardım kampanyasına katkıda bulunun
Alıntı:
Sadece hesap noları verilecek ve iletişim bilgileri
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Böyle bir kampanyaya yardim etmek ya da desteklemek acikcasi problem degil. Benim icin önemli olan yapilan yardimin gercekten yerine ulastirilacak olmasi, paranin arada baskalarinin cebine girmemesi, Deniz Feneri örneginde oldugu üzere.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Ne tür bir garanti verebiliyorsunuz? Biz bu reklamı koyduğumuzda, yapılan yardımlar gerçekten bu kişilere ulaşabilecek mi? Kamu kurumu adınıda açıklarsanız memnun olurum. Ayrıca yasal prosedürleri tam olarak halledilmiş bir proje midir?
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
verdiğiniz cevaplara bakacak olursak konu yanlış anlaşılmış , ben burdan yardım - bağış toplamıyorum
Eğitime katkı amacıyla hazırladığımız ve hazırlık aşamasındaki proje için webden nasıl faydalanabiliriz. internet kullanıcıları olarak böyle bir projeye sizler nasıl destek olabilirsiniz diye fikirlerinizi almak istedim ben ama konu başka yere kaymış lütfen bu konu ile ilgili cevap ve yorum yazın Yukarda ilk anda aklımıza gelen destek yöntemlerini sıraladım. Ayrıca projede hazırlık aşamasında ve bir kamu kurumu tarafından yürütülecek yani biz sadece sistemi oluşturmaya çalışıyoruz. Proje bitince ve işlemeye başlayınca zaten herkesin güvenebileceği şeffaf bir yapıda olcak saygılarımla
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
egitim , amacli , yardim , kampanyasina , katkida , bulunun |
|