Zoque.Forum
»
html sayfada php sayac include sorunu
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Şanlıurfa
|
html sayfada php sayac include sorunu
arkadaşlar HTML belge içerisine PHP ile hazırlanmış sayaç kullanmak istedim.
http://www.midnightfun.co.uk/ adresinden tam ihtiyacımı karşılayacak bir script indirdim. ve ordaki talimatlara göre scriptin gösterilmesini istediğim bir hücre içerisinde <?PHP include( "./counter/counter.PHP" ); ?> scriptini ekledim ve tüm dosyaları upload ettikten sonra 2 dosyaya da chmodu 777 yaptım test sayfasında script çalışmasına rağmen scripti include yaptığım index.HTML 'de gösterilmiyor. sonra başka scriptleride denedim tümünde ve gördümki <?PHP include( "dosya_adi.PHP" ); ?> şeklinde kulladığım tüm scriptler çalışmıyor acaba ben nerede hata yapıyorum veya bu sorunun sebebi ve çözümü nedir? selam ve hürmetle ...
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: html sayfada php sayac include sorunu
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: BURSA
|
Re: html sayfada php sayac include sorunu
İstediğini ".htaccess" dosyası oluşturarak yapabilirsin.
Yeni Metin Belgesi.txt dosyası oluştur. İçerisine aşağıdaki kodu ekle; AddType application/x-httpd-PHP .htm .HTML dosyayı kaydet. Daha sonra dosyanın adını ".htaccess" olarak değiştir. Windows isimsiz dosya yaratmana izin vermiyor. Bu yüzden ben, CuteFTP programını açarak dosya adını oradan değiştirdim. Sende herhangi bir FTP programı ile dosyanın adını ".htaccess" yapabilirsin. htaccess dosyası HTML sayfalarınla aynı dizinde olduğu sürece, PHP kodlarını HTML sayfalarında çalıştırabilirsin. İyi Çalışmalar. Mesaj webulent tarafından 12.07.2007 (09:38) yeniden düzenlendi.. Açıklama: Enter tuşu canlandı. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!