|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Tablo Sorunu
Arkadaslar Merhaba Üzerinde Bir kaç Gündür Ugrastıgım Bir Problem Var . Bununla İlgili Baya Bir Arastırma Yapmama Ragmen Çözüm Bulamadım .sorun Önce Java script kodları İçerisinde Çalışmamasıydı Şimdi Farklı Bir yöntem İle Calıstırmaya Çalıstım Ve Başardım Fakat Neden Anlamadım Resimlerdede Goreceksiniz Sağ Taraftaki Tablolar Görünürde Olmuyorlar Yani Nerdeyse Yok oluyorlar Kodların İçinde Hata bulamadım Hatta Sayfanın Hatalı Olacak Bütün Her Yerini Sıfırdan Yapıp İçine Yeni Tablolar Atıp Boyutlandırıp Bak Bu sefer hata vermemesi Grek diyerek gene aynı hatayı aldım Sorunu Çıkartan Kısım( Doviz.ASP ) Onu Yapmıs oldugum Kodlama ile Cıkartırsam sorun yok Bu Arada Resimler Biraz Büyük oldu Biraz Gec Acılabilir kusuruma bakmayın Gercekten Artık Bunun Üzerinde Düsünecek Mecalim Kalmadı Yardımlarınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler 1.Resim ![]() 2. Resim ![]() 3. Resim ![]() 4.Resim
Mesaj MADMAX tarafından 06.08.2007 (02:35) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: Tablo Sorunu
Merhaba,
HTML kodlarını tam olarak incelemeden net bir yorum yapmak mümkün değil. Fakat tahminimce; <tr> <td> <table> taglarının kapanmamış olmasından kaynaklanan bir sorun. Çok fazla tabloyu iç içe kullanmak HTML kodlamak açısından komplike hale geliyor ve çoğu zaman bu tip problemler yaratıyor. Eğer o sayfaya ait HTML kodlarını buraya ekleyebilirseniz daha net bir yorum getirebilirim. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!