Zoque.Forum
»
Div Sorunu
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Hocam ilgine tşk ama denedim yine olmadı :S
Ekte bir *htm var bir inceleyebilirsen sevinirim... Layer ile yazı arasında kayma yok yalnız kırmızı table ortalandığı için doğal olarak çözünürlüğe göre kayıyor.Ben layerin kırmızı olan bölümle de beraber hareket etmesini istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim acaba ? Yardımcı olursan sevinirim,tekrar tşk... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Re: Div Sorunu
Hocam şimdi gönderdiğin dosyadakilere layer demişsin ama onları layer felan değil bildiğin tabloymuş
Ayrıca layer bile olsalar dediğin olay pek mümkün değil, ancak JavaScript yazarak halledebilirsin.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Hocam ekteki *htm dosyasında iki tablo bir layer var.
Sormak istediğim birisini "center" olarak ortaladım.Dolayısıyla layer sabit kalsa da tablo kayıyor ortalandığı için...Bunu nasıl çözeriz demek istemiştim ? |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Ekteki dosyada bir layer ve onun içinde tablo var ama ortalanan tablo layerın içinde değil dolayısıyla sayfada ortalanması normal. Onunda bir layer içerisinde olması lazım. O zaman layera göre hareket edecektir. Şu anda sayfaya göre hareket ettiği için sayfanın ortasında gözüküyor...
Hakan Çamoğlu Webders.com |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Arkadaşım anladığım kadarıyla, layer den kastın oradaki yazı yada alttaki tablo.
Bir şeyi ortalamak istiyorsan şöyle bir yöntem izleyebilirsin Kod:
<HTML> <head> <style type="text/CSS"> body {text-align:center;} #div1 {margin-left:auto; margin-right:auto; width:200px; border:1px solid #000000;} </style> </head> <body> <div id="div1">yazilar buraya ortali</div> </body> </HTML> Bu tarz bir div in içerisine table yada başka bir nesne koyarsan div in içinde oda ortalanır. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!