»
E-ticaret Paketleri ?
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
E-ticaret Paketleri ?
Arkadaşlar bir müşterim ürünlerinin internet ortamında da satışını gerçekleştirmek istiyor.Yalnız çok profesyonel birşey olmasına gerek olmadığını düşündüğüm için hazır e-ticaret paketi alarak hiç uğraşmadan sıyrılmak istiyorum... Sizlerden ricam daha önce alan veya kullanmış olanlar varsa tavsiye edebileceği paketler olursa sevinirim... Bir de bankaların sanal pos verirken çok nazlandığını duydum,böyle bir durum var mı acaba ? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
E-Ticaret Deyince !
Türkiyenin en gelişmiş e-ticaret sistemlerini Neticaret geliştirmektedir. 2 Yıl araştırdıkdan sonra şirketim için aldım. Sistem o kadar gelişmiş k,i siz hayal edin sistem otomatik ayarlamaları yapsın. Sizlere kendi örneğimi vermek isterim. İzmir Market -- Tıklayınız
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Re: E-ticaret Paketleri ?
açıkçası ben çok sıkıldım bu e-ticaret paketi reklamlarından. bu forumda son günlerde adı masumca geçen veya bilinçli olarak reklamı yapılan "neticaret" , "cubecart" , "ideasoft e-ticaret" paketlerinin her birini zamanında inceleyip çalışanını gözlemlemiş biri olarak kesinlikle ve kati suretle almamanızı tavsiye ediyorum. bunların yerine Joomla / virtuemart eklentisini kurmanız işletmeniz açısından çok daha verimli olur. xencart(?) falan filan gibi para ödemeyeceğiniz ve gerçekten tutarlı mantıklı yazılımlar edinebilirsiniz. yukarıda adını saydığım ticari paketlerin her biri elbette bir soruna çözüm sağlıyoruz diye işe girişmiştir (tasarım yönetimi, toptancı entegrasyonu, ödeme seçeneği genişlikleri gibi) fakat bu sorunlar aslında sorun olmadığı gibi çözümleride gayet cüzzi maliyetlerde ve kolay eklentilerdir ve üzülerek söylüyorumki hiçbiri ne standartlara uyar ne de kararlı bir şekilde sonsuza kadar çalışabilir.
bunlar benim düşüncelerim, bildiğiniz gibi dünyada ölçülebilir herşey görecelidir, sizin düşünceleriniz benimki ile aynı olmayabilir. ben bu yazılımların satılmamasını falan söylemiyorum, ama burada reklam yasakken kullanıcıların bilinçli-bilinçsiz bu şeylerin isimlerini yazmalarından hoşlanmıyorum. eğer buna göz yumulacaksa ben de boş bir vaktimde en az yukarıdakiler kadar iyi bir e-ticaret yazılımı yapıp, bir arkadaşıma burada konu açtırıp altına başka bir arkadaşıma "mow-ticaret paketini al çok süper" yazdırıcam.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
bu reklam değil bence, bir firma iyi bir proje ortaya çıkardıysa onu sizlerle paylaşmakdan mutluluk duyarım. Siz sanırım bu konuda gereksiz yere kendinizi geriyosunuz. Hazır sitelerden kim satış sitesi yapmışda ünlü olmuş ki, ben sitemi aldım 3 ay içerisinde hiçbiryere reklam vermeden Google den tekil olarak 12.000 kişi sitemizi siyaret etti ve rankımız 3 ayda onmilyonun üstünden 2.000.000 a düştü. Bu site sayesinde çok büyük işler aldım, ben bu firmayı övmüyümde kimi övüyüm. reklam değim.. alıcak arkadaşlara kullanıcı olarak benim önerim. Bu yazılan reklam dediniz yazıları inceler arkadaşlar doğrusuna karar verir
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Re: E-Ticaret Deyince !
Alıntı:
Sitesinden edindiğim bilgiye göre Arena Index Koyuncu Penta gibi distributor firmaların fiyatlarından direk güncelleme yapabiliyormuş. Bu sistem hakkında ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz. Fiyatı, teknik özellikleri v.s Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
|
Re: E-Ticaret Deyince !
Alıntı:
Sistem yıllık olarak kiralanıyor, Arena, Index, Koyuncu, Penta, Entegrasyonuyla her gün stok ve fiyat bilgisi güncelleniyor. Sizlerde siteye istediğiniz gibi ürün ekleyip, yada eklenen ürünlerin özelliklerini ve görünümlerini değiştirebiliyosunuz. Sistem de istediğiniz gibi değişiklik yapabiliyorsunuz, eğer HTML ve ASP kodları biliyosanız sistemde yapamayacağınız değişiklik yok. Sistemi kullanmaya başkayalı 3 ay oldu hem müşteri hizmetlerinden hemde sistemden çok memnunuz. |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: tekirdağ
|
arkadaşım söyle birşey var
www.maxidurak.com bir göz at derim işini görecektir sisteme üye olup sistemadi.maxidurak.com yada istediğin kendi domain adresinle bir e-ticaret sitesi acabiliyorsun.iyi çalısmalar |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Yer: İzmir
|
Alıntı:
@cihangir: sağol
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Aslında burada önemli olan alınacak hizmet, yada beklenen hizmet. Birçok firma tüm ödeme sistemleri içerisinde olan paket yazılımlar sunuyor. IdeaSoft Akıllı E-ticaret, Neticaret, Yada herhangi birisi..
Bu tamemen sizin istediğiniz hizmetle doğru orantılı.. Kimisi 200$ fazla vermek isteyip, aradığında karşısında anında destek bulmak ister ve 1 günde sitesini yayına sokar. Bir başkasıda 2-3 hafta uğraşır, sorun yaşar veya yaşamaz. Bu nedenle yazılım ve tasarım bilgisi burada önemli nokta.. Ben 200$ - 300$ fazla verip hazır sistem kullanmak isteyebilirim, bir başkasıda ücretsiz yazılım alıp üzerinde uğraşmak isteyebilir. Göreceli bir kavram olarak ve hizmet beklentisi ile doğru orantılı olduğunu düşünüyorum.. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!