Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Webmaster Kaynaklari » ://www » E-ticaret Paketleri ?

://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 11.08.2007   #1 (permalink)

Yer: Ankara
E-ticaret Paketleri ?

Arkadaşlar bir müşterim ürünlerinin internet ortamında da satışını gerçekleştirmek istiyor.Yalnız çok profesyonel birşey olmasına gerek olmadığını düşündüğüm için hazır e-ticaret paketi alarak hiç uğraşmadan sıyrılmak istiyorum...
Sizlerden ricam daha önce alan veya kullanmış olanlar varsa tavsiye edebileceği paketler olursa sevinirim...

Bir de bankaların sanal pos verirken çok nazlandığını duydum,böyle bir durum var mı acaba ?
edicoox şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 11.08.2007   #2 (permalink)

Yer: izmir
E-Ticaret Deyince !

Türkiyenin en gelişmiş e-ticaret sistemlerini Neticaret geliştirmektedir. 2 Yıl araştırdıkdan sonra şirketim için aldım. Sistem o kadar gelişmiş k,i siz hayal edin sistem otomatik ayarlamaları yapsın. Sizlere kendi örneğimi vermek isterim. İzmir Market -- Tıklayınız
gurandemir şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 12.08.2007   #3 (permalink)
mow

Yer: İzmir
Re: E-ticaret Paketleri ?

açıkçası ben çok sıkıldım bu e-ticaret paketi reklamlarından. bu forumda son günlerde adı masumca geçen veya bilinçli olarak reklamı yapılan "neticaret" , "cubecart" , "ideasoft e-ticaret" paketlerinin her birini zamanında inceleyip çalışanını gözlemlemiş biri olarak kesinlikle ve kati suretle almamanızı tavsiye ediyorum. bunların yerine Joomla / virtuemart eklentisini kurmanız işletmeniz açısından çok daha verimli olur. xencart(?) falan filan gibi para ödemeyeceğiniz ve gerçekten tutarlı mantıklı yazılımlar edinebilirsiniz. yukarıda adını saydığım ticari paketlerin her biri elbette bir soruna çözüm sağlıyoruz diye işe girişmiştir (tasarım yönetimi, toptancı entegrasyonu, ödeme seçeneği genişlikleri gibi) fakat bu sorunlar aslında sorun olmadığı gibi çözümleride gayet cüzzi maliyetlerde ve kolay eklentilerdir ve üzülerek söylüyorumki hiçbiri ne standartlara uyar ne de kararlı bir şekilde sonsuza kadar çalışabilir.

bunlar benim düşüncelerim, bildiğiniz gibi dünyada ölçülebilir herşey görecelidir, sizin düşünceleriniz benimki ile aynı olmayabilir. ben bu yazılımların satılmamasını falan söylemiyorum, ama burada reklam yasakken kullanıcıların bilinçli-bilinçsiz bu şeylerin isimlerini yazmalarından hoşlanmıyorum. eğer buna göz yumulacaksa ben de boş bir vaktimde en az yukarıdakiler kadar iyi bir e-ticaret yazılımı yapıp, bir arkadaşıma burada konu açtırıp altına başka bir arkadaşıma "mow-ticaret paketini al çok süper" yazdırıcam.
mow şu an çevrimiçi  
Old 12.08.2007   #4 (permalink)

bu reklam değil bence, bir firma iyi bir proje ortaya çıkardıysa onu sizlerle paylaşmakdan mutluluk duyarım. Siz sanırım bu konuda gereksiz yere kendinizi geriyosunuz. Hazır sitelerden kim satış sitesi yapmışda ünlü olmuş ki, ben sitemi aldım 3 ay içerisinde hiçbiryere reklam vermeden Google den tekil olarak 12.000 kişi sitemizi siyaret etti ve rankımız 3 ayda onmilyonun üstünden 2.000.000 a düştü. Bu site sayesinde çok büyük işler aldım, ben bu firmayı övmüyümde kimi övüyüm. reklam değim.. alıcak arkadaşlara kullanıcı olarak benim önerim. Bu yazılan reklam dediniz yazıları inceler arkadaşlar doğrusuna karar verir
Old 12.08.2007   #5 (permalink)

Yer: istanbul
Re: E-Ticaret Deyince !

Alıntı:
gurandemir tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Türkiyenin en gelişmiş e-ticaret sistemlerini Neticaret geliştirmektedir. 2 Yıl araştırdıkdan sonra şirketim için aldım. Sistem o kadar gelişmiş k,i siz hayal edin sistem otomatik ayarlamaları yapsın. Sizlere kendi örneğimi vermek isterim. İzmir Market -- Tıklayınız
Neticaret hakkında bilgi almak için forumda arama yaptım ve mesajınızı gördüm.
Sitesinden edindiğim bilgiye göre Arena Index Koyuncu Penta gibi distributor firmaların fiyatlarından direk güncelleme yapabiliyormuş.
Bu sistem hakkında ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz.
Fiyatı, teknik özellikleri v.s

Saygılarımla...
MyStiQ şu an çevrimdışı  
Old 12.08.2007   #6 (permalink)

Re: E-Ticaret Deyince !

Alıntı:
MyStiQ tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Neticaret hakkında bilgi almak için forumda arama yaptım ve mesajınızı gördüm.
Sitesinden edindiğim bilgiye göre Arena Index Koyuncu Penta gibi distributor firmaların fiyatlarından direk güncelleme yapabiliyormuş.
Bu sistem hakkında ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz.
Fiyatı, teknik özellikleri v.s

Saygılarımla...

Sistem yıllık olarak kiralanıyor, Arena, Index, Koyuncu, Penta, Entegrasyonuyla her gün stok ve fiyat bilgisi güncelleniyor. Sizlerde siteye istediğiniz gibi ürün ekleyip, yada eklenen ürünlerin özelliklerini ve görünümlerini değiştirebiliyosunuz. Sistem de istediğiniz gibi değişiklik yapabiliyorsunuz, eğer HTML ve ASP kodları biliyosanız sistemde yapamayacağınız değişiklik yok. Sistemi kullanmaya başkayalı 3 ay oldu hem müşteri hizmetlerinden hemde sistemden çok memnunuz.
Old 12.08.2007   #7 (permalink)

Yer: tekirdağ

arkadaşım söyle birşey var
www.maxidurak.com
bir göz at derim işini görecektir
sisteme üye olup sistemadi.maxidurak.com yada istediğin kendi domain adresinle bir e-ticaret sitesi acabiliyorsun.iyi çalısmalar
ismailakyldz şu an çevrimdışı  
Old 13.08.2007   #8 (permalink)
mow

Yer: İzmir

Alıntı:
...çok profesyonel birşey olmasına gerek olmadığını düşündüğüm için...
http://www.zen-cart.com/ , ödeme sistemini entegre etmen gerekli olabilir (aşağı yukarı 30-50$ civarı birine yaptırabilirsin.)

@cihangir: sağol
mow şu an çevrimiçi  
Old 17.09.2007   #9 (permalink)

Yer: istanbul

Aslında burada önemli olan alınacak hizmet, yada beklenen hizmet. Birçok firma tüm ödeme sistemleri içerisinde olan paket yazılımlar sunuyor. IdeaSoft Akıllı E-ticaret, Neticaret, Yada herhangi birisi..

Bu tamemen sizin istediğiniz hizmetle doğru orantılı.. Kimisi 200$ fazla vermek isteyip, aradığında karşısında anında destek bulmak ister ve 1 günde sitesini yayına sokar. Bir başkasıda 2-3 hafta uğraşır, sorun yaşar veya yaşamaz.

Bu nedenle yazılım ve tasarım bilgisi burada önemli nokta..

Ben 200$ - 300$ fazla verip hazır sistem kullanmak isteyebilirim, bir başkasıda ücretsiz yazılım alıp üzerinde uğraşmak isteyebilir.

Göreceli bir kavram olarak ve hizmet beklentisi ile doğru orantılı olduğunu düşünüyorum..
seyhun şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

eticaret , alisveris , paketleri

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 15:23.