»
ie6 css yapı sorunu
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
ie6 css yapı sorunu
Selamlar arkadaşlar, www.kurtcuk.com 'u yeni açtım, Firefox - ie7 de sorun vermezken, sidebar ( yani sağ bölüm ) ie6 da sorun veriyor, şu an bende ie6 yok bir arkadaş söyledi sorunu, bunu çözebilmem için bana yardımcı olur musunuz? bilgisayarında ie6 kurulu olan arkadaşlar, sorunun nerden kaynaklandığını belirtebilirlerse çok memnun olurum. Teşekkür ederim.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: ie6 css yapı sorunu
sag ve sol olarak iki sutuna ayirmissin, bu sutunlardan biri CSS icine yazdigin genislige sigmamis ve diger sutunu sayfanin altina itmis. o iki ana sutunun iceriginin neden sigmadigini bulmak yerine, overflow:hidden; kullanip birkac pixel tassa bile gorunmemesini(sayfayi dagitmamasini) saglayabilirsin. wrapper divini genisletmek de cozum olabilir.
IE6 bilgisayarda yoksa http://ipinfo.info/netrenderer/ adresini kullanabilirsin aninda screenshot veriyor. ayrica xp kullaniyorsan http://browsers.evolt.org/?ie/32bit/standalone bu adresten bir cok IE versiyonunu .zip dosyasi olarak indirip IE7 ile beraber kullanabilirsin. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Aynı sorun sitemdeki bazı yazılarımda oluyordu. Bir taşma olduğunu tahmin ediyordum elbette ama basit bir ara çözüm aklıma gelmemişti.
overflow:hidden parametresi benim blogumda da bu sorunu çözdü teşekkür ederim.
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: Denizli
|
Alıntı:
|
|