Zoque.Forum
»
İnternet Explorer da çalışmayan linkler sorunu
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
İnternet Explorer da çalışmayan linkler sorunu
Arkadaşlar merhaba. Malumunuz ie bize her zaman dert çıkarır. Bu sefer bana ayrı bir dert çıkardı. Hemen konuya gireyim.
Şu anda kurumsal bir site üzerinde çalışıyorum. http://www.drkb.net/papagan/ siteyi buradan görebilirsiniz. Sorunuma gelince sitede sol üst köşede faydalı bilgiler bölümü var. Burada yazının altındaki devamı linkine tıklayınca sayfanın değişmesi gerekiyor. Link firefoxta sorunsuz çalışıyor. Ancak internet Explorer da nedense çalışmıyor. İnternet Explorer de en çok kullanılan tarayıcı olduğu için bunu göz ardı edemeyiz dimi ![]() Sorunun çözümü için fikir belirtebilirmisiniz acaba? Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: İnternet Explorer da çalışmayan linkler sorunu
Merhaba,
sayfayı inceledim. fonda png kullandığın için üstündeki linkler ancak ie 7+ da çalışıyor.. böle bi bug var. çözüm için linklere p lere filan position:relative; demen gerekiyor CSS de. Birde şeffaf png'leri ie 6- kullanmak için bi kod yazmışlar www.twinhelix.com dan indirebilirsin. Not: siteye baktım ama açılmadı benden kaynaklanıyor olabilir dnslerle ilgili bir dert var başımda. Google da "iepngfix.htc" diye ararsan bulursun. kolay gelsin. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!