|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
Web Programlama Öğrenmek?
Merhaba, Ben uzun bir zamandır Fireworks, Dreamweaver, Photoshop bu programları tam ifadesiyle ezberlemeye çalışıyorum. Ki bu programların özellikle Fireworks ve Dreamweaver ın hakimi olduğumu düşünüyorum. Ben web Programlama (PHP, ASP) bunları kurcalamaktayım. Fakat bunları tam anlamıyla yani bir portal kodlayacak kadar öğrenmek istiyorum. Bunun üstüne 4 yıl olsun yine verebilirim. Piyasada birsürü Programlama hakkında kitap var. PHP nin resmi sitesine girince orda fonksiyonların işlevleri hakkında bilgi veriyor. Tabi ingilizce. Ben bu fonksiyonların anlamları kullanılması, işlevi hakkında full kaynak arıyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Web Programlama Öğrenmek?
ASP.Net için online eğitim alabileceğin bir site var;
www.totaltraining.com Bir incelemeni tavsiye ederim. Gerçekten işlerinde çok iyiler..
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
Verdiğin site harika. Fakat ingilizce. Bir de ben bu sene şehir dışına gideceğim için bilgisayarla ilgilenemiyeceğim. Kitap olarak önerileriniz neler? Kitaptaki istediğim içerikler ilk mesajımda yazıyordu.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Benim tavsiyem öncelikle ingilizce öğrenmenizdir. Hem kişisel gelişim açısından hem de programlama öğrenme isteğinize büyük ölçüde destek sağlayacağından. Size yüzlerce kaynak sayabilirim ama sürekli "malesef ingilizce" der geçersiniz...
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bir programlarının tüm fonksiyonlarını öğrenmek bence gerekli değil. çok kullanılanları öğrenin diğerlerini de bilin. gerektiğinde manuale bakarak kod yazarsınız. örneğin PHP'nin smtp ve pop3 ile ilgili komutları var. ben bilmiyorum. ihtiyacım olmadı. olunca nereye bakacağımı biliyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Selam,
www.lampforweb.com adresindeki örnekler ve ipuçları çok işine yarayacaktır. ------------------------------------------ Use Open Source, Open Your Mind ------------------------------------------ |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Eskisehir
|
Bana kalırsa verilecek 4 yılın 1 yılı ingilizceye verilmeli. İngilizce olmadanda öğrenilebilir tabiki ama bu dilleri Türkler keşfetmiş olsaydı herşey çok daha kolay olucaktı. Mesela SQL sorgularını yaparken en çok problem çıkaran şey Türkçe yapısına göre düşünmektir bence.
Bu bağlam da çok iddialı olmasa da http://www.bedavaingilizce.com/ üzerine de www.lynda.com sizi ideal bir sonuca ulaştırır. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Yer: Antalya
|
Alıntı:
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
asp , dreamweaver , fireworks , fonksiyon , nasil , ogrenmek , photoshop , php , programlama , web |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!