Zoque.Forum
»
namejet.com'a üye olmak
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
namejet.com'a üye olmak
Namejet.com'a üye olmak istediğimde şu hata ile karşılaşıyorum.
"We are unable to process this transaction because we are currently not accepting orders from this IP."30 ekimde başlayacak bir açık arttırmaya katılacağım. Şu anda üye olamıyorum. Hata nereden kaynaklanıyor acaba? |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Londra
|
Re: namejet.com'a üye olmak
Selamlar Uğur,
Burada ikimizden başka namejet sitesinin adını duymuş olan çok kişi olduğunu sanmıyorum. O bakımdan aradığın sorunun cevabını burada alırsan çok şaşırırım. Ben namejet'e üyeyim ama üyeliği namejet üzerinden yapmadım. Namejet bir enom.com firması. Neredeyse her domain firmasında bir hesabım olduğu için enom'da da bir hesabım vardı. Sonra enom benim hesabı enomcentral.com'a taşıdı. Ayrıca clubdrop.com sitesine de aynı kullanıcı adı ile giriş yapabiliyordum. Clubdrop namejet'in eski adı. Namejet açılınca enomcentral'daki kullanıcı adı ve şifremi kullanarak giriş yapmaya devam ettim. Kısaca söylemek gerekirse, namejet sitesinde bir problem olabilir. İstersen enomcentral.com sitesine üye olup oradan aldığın kullanıcı adı ve şifre ile namejet sitesine giriş yapmaya çalış. Bunu bir deneyip sonucu yazarsan sonuca göre konuya tekrar bakalım. Hoşçakal. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!