»
Wordpress'de sadece post sayflarındaki sidebar da reklam göstermek
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Wordpress'de sadece post sayflarındaki sidebar da reklam göstermek
istiyorum. Bunun kodunu veya eklentisini bilen var mı acaba? Açıklama detay: sidebar' a ekleyeceğim bir kod ile sadece yazı girilmiş (post) sayfaların sidebarında reklam göstermek istiyorum. diğer sayfa ve anasayfada side bar bu reklamsız olarak görünsün istiyorum. Teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Wordpress'de sadece post sayflarındaki sidebar da reklam göstermek
Kaan abi blogundaki yazılarını hangi yöntemle gösteriyorsun bilmiyorum ama ben kendim single.PHP ile gösteriyordum. Senin blogununda da aynı şekilde single.PHP ile yazıları gösterdiğini varsayıyorum. Aşağıdaki örnek kodu sidebar.PHP dosyasında reklamın olduğu kısımda kullanırsan muhtemelen istediğin şeye ulaşacaksın.
Ayrıca belirtmem gerekir ki reklam kodlarını aşağıdaki örnekde görüldüğü gibi echo komutu ile yazdırman gerekiyor. Eğer orada sıkıntı yaşarsan yine yardımcı olabilirim. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Fatih, gmailde seni yakalayamamışım
![]() Senin de verdiğin kodu sidebar da istediğim yere koyunca hiç bir şey çıkmıyor. hata da vermiyor. sadece hiç bir şekilde reklam görünmüyor. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Fatih, senden sonra biraz daha yap boz ile devam ettim.
ve %80 çözdüm. şuan sadece post sayfalarında reklam gösterebiliyorum. kod doğrudur. seninde verdiğin kod ile yapılıyor. benim son kullandığım temanın sidebar kodunda bir ilginçlik var. bu sebeple istediğim yere koyamıyorum da hemen 2. sıraya koyabiliyorum. bir başka PHP kodu engel louyor sanırım. herkese teşekkürler. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!