Zoque.Forum
»
AJAX, ASP ve PHP
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Yeditepeli Tek Yer!
|
AJAX, ASP ve PHP
Aslında başlık benim soracağım soruların sadece ana konuları.. O yüzden böyle bir başlık seçtim. İlk sorunum olan ajax ile başlayalım :
ajax'ta özlü sözlerin olduğu bir sistem yazmak istiyorum arkadaşlar. Ve yanında değiştir butonu vasıtasıyla ziyaretçi her istediğinde o yazıyı değiştirebilmeli. ve ben bunu ASP sayfama include edebilmeliyim. Aslında kolay bir işlem olması gerekiyor. Ama bağlantıyı çözemedim. Tabii admin panelli olmalı ki özlü sözleri oradan kayıt edip silebileyim. ASP ve PHP'de aslında aynı sorunu yaşıyorum. Kullandığım ve araştırdığım çoğu resim galerilerinde sadece resimleri ve en fazla kategorizasyon sistemini dahil etmişler. Benim istediğim içinde ziyaretçi o resme yorum katabilmesi. Oylama da olabilir aslında ama o kadarına gerek yok. Sizlerin önerebileceği bu tarz scriptler varsa ya da kendi kullandığınız scriptleri paylaşırsanız sevinirim. İyi çalışmalar..
|
Zoque'a hoşgeldiniz!