|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
iframe jsp gecikme
Selam, bir jsp sayfasının içinde iframe ile başka bir jsp ekledim.2 tane sorunum var ![]() -Ana sayfa açılırken içteki jsp de otomatik gelsin istiyorum bu yüzden onload="parent.iframe1.location.href = 'doktor.do?dispatch=randevuListesi';" şeklinde bir komut yazdım. Bu şekilde çalışıyor ama içteki jsp 1 sn geç geliyor,bu arada web sayfası görüntülenemedi gibi bir hata veriyor daha sonra açılıyor,bunu nasıl giderebilirim. -İçteki jsp de display:table var buradaki bi kayıda bastığım zaman ana sayfadaki bazı alanların dolması gerekiyor , içteki jsp den ana sayfaya nasıl target verebilirim... Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: iframe jsp gecikme
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Cevap için teşekkürler.
Ama biraz daha açabilir misin dediğini. iframe'in src özelliğine onLoad'da nasıl atama yapabilirim? Ayrıca, içerdeki jsp'de display:table var ordaki bir kayıda bastığımda actiona gidip ana sayfadaki verileri ona göre doldurması gerekiyor. Burası link kısmı ve target kabul etmiyor burada ;<display:column width="50%" title="Hasta" property="hastaAd" href="doktor.do?dispatch=buldum" paramId="randevuID" paramProperty="randevuID"></display:column> |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Re: iframe jsp gecikme
Selam,
display:table olayını da çözdüm diğer arkadaşlar da yararlanmak isteyebilir. HTML Code:
<display:column width="50%" title="Hasta"> <a href="doktor.do?dispatch=buldum&randevuID=<c:out value="${row.randevuID}" />" target="_parent" > <c:out value="${row.hastaAd}"/> </a> |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!