Zoque.Forum
»
Div Gizleme
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Div Gizleme
Arkadaslar a,b,c die 3 adet gizli divim var ve ben hangisinin üzerine gelirsem onu görünür hale getirebiliyorum.Yalnız biri aktifken diğer dive geldiğimde onun gizli olup üzerine geldiğim divin görünür olmasını nasıl yapıcağımı bilemiyorum.Aşağıda kodları veriyorum.Yani özetle seçtiğim div dışındakileri nasıl görünmez hale getirebilirim
<div id="a" style="display:none"></div> <div id="b" style="display:none"></div> <div id="c" style="display:none"></div> <a href="JavaScript:void(0);" onmouseover="document.getElementById('a').style.di splay='block';>a göster</a> |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Div Gizleme
sanırım bu işinizi görür...
Kod:
<HTML> <head> <script> var x = null; function Display(d) { if (x != null) x.style.display = 'none'; x=document.getElementById(d); x.style.display='block'; } </script> </head> <body onload="Display('a');"> <a href="JavaScript:void(0);" onmouseover="Display('a');">a göster</a> <a href="JavaScript:void(0);" onmouseover="Display('b');">b göster</a> <a href="JavaScript:void(0);" onmouseover="Display('c');">c göster</a> <div id="a" style="display: none">div a</div> <div id="b" style="display: none">div b</div> <div id="c" style="display: none">div c</div> </body> </HTML>
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Div Gizleme
absconder eline sağlık.JavaScript bilgim fazla olmadığından kodu tam anlıyamadım ama işimi gördü yardımların için teşekkürler.
Alıntı:
|
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!