Zoque.Forum
»
Web sitesinin hatalarını bulmak
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Kapadokya
|
Web sitesinin hatalarını bulmak
Öncelikle herkese çalışmalrında kolaylıklar dilerim..
Soruma gelecek olursak, Google ve pagerank ile ilgili okuduğum birçok makalede Google'ın sayfaları sınıflandırırken sitelerde hata olmamasını da bir kriter olarak ele aldığını ve hatasız kodlamaya sahip sitelerin diğerlerine nazaran daha iyi konumda gösterimlerinin olduğunu öğrendim. Benim sorunumda tam burada başladı. Internette yaptığım araştırmalarda bayat birkaç copy-paste makaleden başka site analizi ile ilgili pek fazla bir bilgi bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilirseniz memnun olurum?
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: sivas
|
Re: Web sitesinin hatalarını bulmak
Evet birçok yerde Google htasız sayfalara daha çok önem verdiğini okudum. Mesela bazı sayfalar tablo kullanmıyor diye diyeceksin bir hücre oluşturmak için table-tr-td taglarının hepsini kullanmak zorunda kalıyorsun. Bu yüzden katmanlarla yani DİV tagları ile tasarlıyorlar. Ama şu da bir gerçek bir çok hatalı sitede Google üst sıralarda. pagerank yada alexa rank ı kimse tam anlamıyor. Çünkü işin özelliği de burda; Google nasıl çalıştığını kimsenin bilmesini istemiyor. Katman kullanarak ve özellikle sytle sayfası tasarlayarak çalış.
Kolay gelsin...www.kraloyun.com |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!