Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Webmaster Kaynaklari » ://www » AC_RunActiveContent.js acaba malware olabilir mi?


://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz.

Yanıt
 
LinkBack Seçenekler
Old 23.01.2008   #1 (permalink)
maniacboxer
 
maniacboxer's Avatar
 
Üyelik Tarihi: 31.10.2007
Yer: emre
Mesaj: 11
AC_RunActiveContent.js acaba malware olabilir mi?

selam arkadaşlar,

flash bir animasyon var bunu HTML yada PHP bir sayfanın içine gömdüğüm zaman save ettiğim yere script klasörü ve içine AC_RunActiveContent dosyası geliyor. Bunu sildiğim zaman flash animasyon çalışmıyor! Denemek için AC_RunActiveContent dosyasını gmaile mail atmaya çalıştım ama uyarı geldi bu dosya malware oalbilir diye yardımlarınızı bekliyorum çok önemli. Dosyayı ekte veriyorum bakabilirseniz sevinirim.
Ekli Dosyalar (Kullanmadan önce virüs taramasından geçiriniz)
Dosya Uzantısı: rar AC_RunActiveContent.rar (2.4 KB, 4 defa görüntülendi)
__________________
" Herşey Güzel Olacak "
maniacboxer şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 23.01.2008   #2 (permalink)
soul
 
soul's Avatar
 
Üyelik Tarihi: 13.07.2000
Yer: LND
Mesaj: 4,275
Re: AC_RunActiveContent.js acaba malware olabilir mi?

Bu gayet temiz bir JS, e-mail serverlarin cogu .js uzantiyi direk malware diyerek kabul etmiyor zaten ondan dolay olmus olabilir.

JS flash animasyon usayfaya bastirmaklar gorevli sanirim o yuzden silince calismamasi normal.

Eger ille de e-mail ile gondermek istiyorsan sifreli olarak .rar la ve gonder, sorun olmayacaktir.
__________________
FERRUH.MAVİTUNA - İnanmıyorum, yeni site!
soul şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 24.01.2008   #3 (permalink)
maniacboxer
 
maniacboxer's Avatar
 
Üyelik Tarihi: 31.10.2007
Yer: emre
Mesaj: 11
Re: AC_RunActiveContent.js acaba malware olabilir mi?

Teşekkür ederim ilginiz için. Yalnız başıma gelen bir olayı da anlatıyım Amerika merkezli bir firmadan hosting alıyordum gecen sene ve sadece içinde flash animasyon bulunan bir sayfamın hostingini kapattılar ve nedenini sorduğum zaman içinde kullanıcının şifrelerini çalmaya çalışan bir script olduğu için üyeliğimin iptal edildiğini belirttiler. Bende 1 - 2 ay üyeliğim kaldığı için umursamadım. Bu yüzden kafam yine karıştı bu java scripte
__________________
" Herşey Güzel Olacak "
maniacboxer şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 24.01.2008   #4 (permalink)
heady
 
heady's Avatar
 
Üyelik Tarihi: 24.09.2002
Yer: İstanbul
Yaş: 41
Mesaj: 1,379
Re: AC_RunActiveContent.js acaba malware olabilir mi?

flash'ın activex denetimine takılmaması için Dreamweaver'ın otomatik ürettiği bir kod. Şifre çalmaya yaradığını sanmam. Ancak o kod olmadığı zaman flash da çalışmıyor. Siteyi Dreamweaver'da hazırlamazsan büyük bir ihtimalle o kod ortaya çıkmayacaktır.
__________________
.: Dilinizden UTANMAYIN :. {"Tema"mı çalabilirsin ama ruhumu ASLA!}
heady şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Yanıt

Etiketler
malware



 
Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]


Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0 RC5

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 12:54.