Zoque.Forum
»
AC_RunActiveContent.js acaba malware olabilir mi?
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: emre
|
AC_RunActiveContent.js acaba malware olabilir mi?
selam arkadaşlar,
flash bir animasyon var bunu HTML yada PHP bir sayfanın içine gömdüğüm zaman save ettiğim yere script klasörü ve içine AC_RunActiveContent dosyası geliyor. Bunu sildiğim zaman flash animasyon çalışmıyor! Denemek için AC_RunActiveContent dosyasını gmaile mail atmaya çalıştım ama uyarı geldi bu dosya malware oalbilir diye yardımlarınızı bekliyorum çok önemli. Dosyayı ekte veriyorum bakabilirseniz sevinirim.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Re: AC_RunActiveContent.js acaba malware olabilir mi?
Bu gayet temiz bir JS, e-mail serverlarin cogu .js uzantiyi direk malware diyerek kabul etmiyor zaten ondan dolay olmus olabilir.
JS flash animasyon usayfaya bastirmaklar gorevli sanirim o yuzden silince calismamasi normal. Eger ille de e-mail ile gondermek istiyorsan sifreli olarak .rar la ve gonder, sorun olmayacaktir.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: emre
|
Teşekkür ederim ilginiz için. Yalnız başıma gelen bir olayı da anlatıyım Amerika merkezli bir firmadan hosting alıyordum gecen sene ve sadece içinde flash animasyon bulunan bir sayfamın hostingini kapattılar ve nedenini sorduğum zaman içinde kullanıcının şifrelerini çalmaya çalışan bir script olduğu için üyeliğimin iptal edildiğini belirttiler. Bende 1 - 2 ay üyeliğim kaldığı için umursamadım. Bu yüzden kafam yine karıştı bu java scripte
![]()
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
flash'ın activex denetimine takılmaması için Dreamweaver'ın otomatik ürettiği bir kod. Şifre çalmaya yaradığını sanmam. Ancak o kod olmadığı zaman flash da çalışmıyor. Siteyi Dreamweaver'da hazırlamazsan büyük bir ihtimalle o kod ortaya çıkmayacaktır.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!