Zoque.Forum
»
Wordpress'te Statik Sayfa Yapmak ve Normal Akış Göstermek
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Wordpress'te Statik Sayfa Yapmak ve Normal Akış Göstermek
Merhaba arkadaşlar yine bir sorum olacak, aslında sorumu nerdeyse başlıkta tam olarak anlatmışım gibi
![]() Şimdi Wordpress'te home.PHP die bir dosya yaratırsanız böylece statik bir sayfa elde edebiliyorsunuz ve bu sayfada artık "featured" dediğiniz veya isterseniz normal olarak son yazılarınızdan belirli bir miktarda yazı gösterebiliyorsunuz. Benim sorum şu yönde. Ben home.PHP de 2 yazı görünsün istiorum ancak normal akışları nasıl gösterebilirim?? Anasayfaya gelen bir ziyaretçi iki yazı tek görür, http://siteadi/page/2 'ye gidilmiyor ancak.Böyle birşey yapılabilir mi?? Yani ana sayfada bir linke tıklayarak normal akışı görebilirmi? eski tarz bir blog gibi. Umarım kısaca özetleyebildim sorumu.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
Re: Wordpress'te Statik Sayfa Yapmak ve Normal Akış Göstermek
İlk aklıma gelen şekli ile, tüm yazılarını 1 kategori altında yazar
ya da hepsini belli bir kategoriye/etikete dahil edersen, category.PHP veya archive.PHP'yi bahsettiğin şekilde kullanabilirsin. Home.PHP'den de link verirsen isteğin gerçekleşir tahmin ediyorum.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!