»
IE6 - IE7 CSS owerflow:scroll sorunu
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: IE6 - IE7 CSS owerflow:scroll sorunu
sorun çözülmüştür katkısı olanlara teşekkürler. sorunun çözümü şu şekildedir : scroll olacak div alanının stil özelliğine position: relative; z-index: 1; özellikleri eklenmiştir.
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Trabzon
|
Re: IE6 - IE7 CSS owerflow:scroll sorunu
bende buna benze bir problem yaşadım. ama çözülmedi. yardımcı olabiirmisiniz :
http://www.beserler.com adresinde ki örnekteki gibi bir çalışma yapmak istiyorum. Ürünlere tıklanıldığında (Örneğin : Ofis mobilyaları --> Makam Grubuna tıkladığımız zaman alt bölümde sayfa yenilenmeden bu ürünlerin resimlerinin görüntülendiği alan mevcut. Bu bölümde ajax ile sayfayı yenilemeden yaptım. Ürün resimlerinin yatay olarak veritabanından çekilip sıralandığı urunler sayfasını ajax ile çağırdım. Fakat sorun şu : yukarıda örnek sayfada dikkat edilirse kenarlarda bulunan oklar ile sağa sola gidilebiliyor. bende ise ürünler 2-3 tane ise sınırlandırdığım alanda sorun yok. ama daha fazla ise ürünler listesi sayfa IE6 ve IE7 de taşıyor, sayfaya yatay olarak yayılıyor. Fakat bunu Firefox da yapmıyor. Bu konuda çözüm önerileriniz ne olabilir. (Bir önceki cevapdaki metodu denedim olmadı) |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!