Zoque.Forum
»
Kişisel Siteniz ya da blogunuz günde kaç kez ziyaret ediliyor
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Kişisel Siteniz ya da blogunuz günde kaç kez ziyaret ediliyor
--------------------------
Arkadaşlar yanlış anlamışım af buyrun ben kişisel yazısını okumamışım burası kişisel sitem değil sadece bana ait o kadar.. Mesajı silmeyi beceremedim o yuzden değiştiriyorum.. Mesaj kirliliği için de kusura kalmayın..
Ogrenelim Mesaj [...Saint...] tarafından 14.03.2008 (23:02) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ziyaretçi sayısı 250 yi geçiyor, görüntüleme sayısı da 500 ü geçiyor...
Ama blogum Çinden görünmüyor bu da benim için dezavantaj bir çok çince kelimede arayınca arama motorlarında çinde de ilk sıradayım ama blogspot çinde yasaklı, .com geçiceğim becerebilirsem.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
ben blog yazarı olarak 2-3 yıldır yazıyorum ama en son karar verdiğim ve devam edeceğim blogum olan kişisel blogumun hitini yazayım ...
günlük ortalama 600-700 civarıydı ama son zamanlarda neden bilmem 1.000 i geçiyor. daimi okuyucu sayım tahmini olarak 200-300 civarı ve günlük sayfa gösterimi de 2.000 i geçiyor ... Allah arttırsın ama kaliteli ve daimi hitler olsun ![]() |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Kişisel bloğumu 1 yılı geçmeden 25 bin kişi ziyaret etmişti. Sonrasında Youtube'ta yaptığım bir karşı propaganda faaliyeti yüzünden Bursa merkezli bir Ermeni lobi kuruluşu tarafından deface edildi. Ben de üzerine pek gitmedim. Zamanım olmadığından blog da hazırlayamıyorum.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!