Zoque.Forum
»
Reklam Yönetim Servisi Veren Site
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Reklam Yönetim Servisi Veren Site
Dışarıdan siteye reklam takibi sağlayan sistemler var mı?
Mesela ben üye olacağım, reklam kodlarını siteme yerleştireceğim daha sonra benim sitemden reklam alan kişi bu sisteme bağlanıp reklam istatistiklerini görebilecek. Tıklama, gösterme vs. gibi. Bu tip bir online servis arıyorum, Duyan bilen var mıdır? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Reklam Yönetim Servisi Veren Site
bildiğim kadarıyla kokteyl.com bu hizmeti veriyor. Bi inceleyin isterseniz.
![]() |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Alıntı:
Birde Google bu alanda kosar adimlarla geliyor gibi gözüküyor: https://www.google.com/admanager/log...tml#howitworks
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
@Soul konuyu açtığın için teşekkür etmek istedim. Gerçekten konu tam zamanında geldi. Bir süredir Google Adsense'le hiç mutlu değilim. Sponsor reklamlarla başladım. Elbette ben dürüstüm tamam yayınlama istatistiklerimi sunuyorum ancak karşımdaki kişi 3. bir firma güvencesiyle daha rahat olacaktır.
Cihangir'in verdiği sistemlerden Google umut verici gibi. 3. site kontrolü dışında başka nasıl bir metodoloji izlenebilir?
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Alıntı:
Yeni olarak 2.5 beta versiyonunda performans acisindan bir takim düzenlemeler yaptiklarindan bahsetmisler, ümit veren bir aciklama ile yeni beta sürümünü duyuruyorlar. Fakat bu sürümde bekledigim düzelmeler olmazsa farkli alternatiflere yönelmek zorunda kalacagim ki bu alternatiflerin su an ne olabilecegi konusunda hic fikrim yok.
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Yer: Rize
|
Alıntı:
Belirttiğin nedenlerden ötürü kaç defa kaldırıp yeniden kurdum hatırlamıyorum. Saçma sapan hatalar bile vardı, reklamı siliyordun sistemden, siliniyor gözükmesine rağmen silinmiyordu. web sayfama girdiğimde reklamı hala görüyordum (rezalet). Artık temel olarak yaptığım şey şu, openx'i istatistik vb. olaylarını minimum düzeyde tutup, birkaç ayda bir sistemden kaldırıp yeniden kuruyorum, malesef başka türlü olmuyor. Yok mudur openx yerine geçebilecek opensource bir ads yazılımı? |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Rize
|
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi |