|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul/turkey
|
Adobe image styler programıyla imagelar hazırlıyorum.formatın jpg,gif olabilmesi için tümünü seç kopyala yapıp. paintte yapıştır yaparak jpg ye dönüştürüom.işte sorun burda. paintte jpg ye dönüştürdüğüm zaman painttin beyaz kısmınıda alıyor istediğim parçacık jpg olmuyor bunu nasıl yapabilirim yada olmadı bu şekilde jpg dosyasına dönüştürebilceğim ufak bir program varmı. pek anlatamadımgaliba ama sanırımanlamışsınızdır. abi çok güzelbir sayfa hazırlıyorum. bu kadar verdiğniz emek boşa gitmiycek. 2. bir soruda ben hala çözemedim bu fireworks programının hala ne işe yaradığını öğrenemedim. şimdiden teşekkürler ------------------ |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Sorunu tam anladığımı söyleyemem, biraz daha açıklarsan bir yararım olabilir. Yazılım konusunda tavsiyem; belki biliyorsundur, "JPEG Optimizer". Bu işler için çok iyi bir yazılım. İnternetten son sürümünü çekebilirsin.
Fireworks web Tasarımcıları için üretilmiş, hem bitmap, hem de vektör çizimleri destekleyen, ayrıca animasyon yapmaya da yarayan bir yazılım. Freehand ile flash yeter de artar bile, ama benim gibi Crack etmeyip parayla satın alacaksan ve işin de web Tasarımcılığıysa, Fireworks senin için maddi açıdan daha uygun olabilir. Macromedia'nın sitesinde Fireworks hakkında 251 sayfalık pdf dosyası var. (Freehand, flash falan da var.) Fireworks kullanmayı istiyorsan göz atmanı tavsiye ederim. Çalışmalarında başarılar. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Fireworks hakkında Türkçe öğretsel (tutorial) bir web sayfası olduğunu sanmıyorum, belki kitap bile yoktur.
Tavsiyem flash ve Freehand üzerine eğilmen. flash ve Freehand kullanan birinin Fireworks kullanmak için kaynak aramasına gerek yoktur. Türkçe flash öğreten siteler var. www.webdersleri.com sitesinde Türkçe öğretsel sitelerin adresleri çok güzel listelenmiş. Sözün özü, boşver Fireworks'ü, flash'tan başla, Freehand'i ihmal etme. Çalışmalarında başarılar. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!