|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Hotmail ve yahoo'ya mailing ile mail gonderememe | Cok onemlı
merhaba 100.000 bınlerce uyeye haftalık olarak mailing yapmaktaydık , son ıkı haftada Hotmail ve yahoo maıllerımızı kabul etmıyor Microsoft Hotmail ile gorusmelerım sırasında revers dns ve spf, ptr kayıtlarınız kontrol edın seklınde ıfadeler kullanılmıstı tum ayarlar check edıldı ve hıc bır sorun ıle karsılasılmadı olması gereken sekılde tum ayarlar yapıldı kullanılan maıl server merak maıl server IIS ın SMTP server'ı kapalı konumda , mail server ; sever 2003 uzerıne kurulu halıyle outlook ıle server'a baglanabılıyor ılgılı hesaptan maıl gonderıp alabılıyorum tabıkı hotmal ve yahoo harız ılgılı sıtelerde yaptıgım IP block check lerde hıc bır sorun ıle karsılasılmadı , ılgılı server'a aıt ayarların tesetıde sorunsuz sonuclar verdı.... yanı IP blacklıstte deıl server duzgun calısıyor mail server duzgun calısıyor revers dns , spf ve ptr kayıtları tam ----paylasımsız bır server ve bır datacenterda host edılıyor makıne gonderılen maıl ıcerıgının test sonucu spam testınde 0.6 almıstır bu cok cok cok ıyı bır rakamdır bu degerlere ragmen maıllerımızı kabul edılmıyor umarım bu konuda yardım edebılıcek uzmanlar vardır sımdıden tesekkuredıyorum bu konuda bana yardımcı olmus arkadslar buyuk ıhtımalle ınternettekı en onemlı yardımlardan bırını yapmıs olucaklartekrar tesekkurler |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Re: Hotmail ve yahoo'ya mailing ile mail gonderememe | Cok onemlı
Gönderemediğin maili bana gönderir misin? anil/saog/net
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Aynı şekilde düşünmüştüm ama maili görmeden yargılamak istemedim. Hiç öyle durmasada belki de yasaldır henüz bilemiyoruz.
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Alıntı:
Klasik Microsoft politikası işte, herşeyi engellersem zararlı içerikten korunmuş olurum :P
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Toplu mail gönderiminde olmasa da, standart mail gönderiminde bir dönem yaşadığımız bir soruna benziyor.
Açıkçası epey araştırdıktan sonra çözümünü bulmuştum ve blogumda yazmıştım. Umarım işine yarar dostum. http://www.hakanozerdem.com/2008/05/...meme-problemi/ |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
zamanında denedim. ve doğru olduğunu gördüm. yani kesin bir çözümü yok. |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Benimde başıma gelmişti spf kaydı olmasına rağmen mailler gitmiyordu. Kullandığım ip karalistede yer aldığı için bi çözüm bulamamıştım. Daha sonra ip değiştirmek zorunda kaldım. Şuan herhangi bir sorun kalmadı. İstersen http://www.mxtoolbox.com/blacklists.aspx bu adresten ip ni kontrol et. Blacklist te olabilirsin.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!