Zoque.Forum
»
ODTÜ yani com.tr
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Siz ticari bir işyeri değil misiniz? Yani bir işyeri, ticarethane, para karşılığı hizmet veren,i fatura kesebilen bir kurum iseniz ODTU'den tr domaini alabilirsiniz.
------------------ -- LeventBali 1kB.org BedavA.com tuRkmasteRs.org |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: iST TR
|
ODTU teyze sadece ticaret sicil gazetesi istiyor isim talep edenlerden. Aslinda amaclari sadece sirketler isim alsın degil. Popüler isimleri vermiyorlar. Mesela araba.com.tr yada daha flash bir isim http://zoque.com.tr
bunlari vermiyorlar yada uzun toplantilar yapiyorlar. Benim basima geldi. uzun lafın kısası alacaginiz isim bir sirketin resmi adı olmalı bunun da ticaret sicil gazetesi olmalı. Olay bu sirket istemeleri hikaye bayanların. Neden tr'siz almıyorsunuz? |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Ticaret Sicil GAzetesi. www.burada_yazan_sirketin_ismi.com.tr
only! |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Ben sigortasız yani kaçak olarak çalışıyorum
dükkan benim değil bu nedenle gösteremiyorum sevgili tosuba ben zaten zoque gibi bir sayfa yapmayacağım amacım 2 yıl içinde bir internet portalı oluşturmak.İkincisi burdan tüm webmasterlere seslenmek istiyorum istediğim domain namein ..... şirket tarafından alınmış ve 100 dolar gibi normal bir domain nae fiyatından oldukça yüksek bir mebla istiyorlar. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
tuna bilmiyorum sirketinin ismi ne yada nasil bir domain name almak istiyorsun ama mesela tuna kuafor isenalacagin sadece www.tunakuafor.com.tr diye dusunup tıkanma bir dolu alternatif uretebilirsin. Zaten cogunlukla insanlar seni browsera adresini yazarak degil arama motorlarından yada ilgili yerlerdeki linklerinden bulurlar isim ustunde cok dert etme.
tosuba@yahoo.com, sanırım infomöa bakmayı bilmiyorsun forumda.. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!