|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
EteRniTy; Birine önem veriyorsan, belli etmelisin. Bu ne demek şimdi diyeceksin! Şu demek: Bboz tasarımı önemserdi, sen de bboz'u önemsiyorsun. O zaman onun arkasından konuştuğumuz bu sayfanın da düzgün görünmesi gerek. Oysa senin resmin bunu engelliyor, çünkü büyük. Sadece yanlardan biraz kesersen sorun çözülecek. Arada onun buraya baktığını tahmin ediyorum. Öğrencilerinin ona verebilecekleri en büyük teşekkür, öğrendiklerini göstermeleridir. Değil mi? Teşekkür ederim ![]() |
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
|
Çok doğru
Malina'ya katılıyorum. Yani ben ilk kez web tasarımına Bülent abi ile başladım. Biri çıkıp deseki tasarımların BBoz'a benziyor diye. Ben gurur duyarım bundan ve duyuyorumda...
Ama işte ne yazık ki bundan sonrakiler ve hala bizim durumumuzdaki öğrencileri BBoz'suz nasıl kapacaklar bu işi... |
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: Kahramanmaraş/Türkiye
|
Geri Dön
Bülent abi sensiz ben veya bizler yapayacagız diyen arkadaş oldu o açık kapı olayı ve pes etmek yoktu gibi benim söyleyeceklerin ise aşşa yukarı aynı sayılır ama bülent abinin yazdıgı yazıya bakarsanız elin mouseyi tutgu sürece web masterliğe devam edecegim diye bir lafı var. Bence bülent abi bence değişikliği ve yeniliği seven bir kişi sitenin yeni hali için çalışmaya başlamıştır bile diye düşünüyorum. Orda unutmdan çektiğim sıkıntılarala ilgilide mesajı vardı ben usta veya hiç baska firmaya ve baskasına site yapmayan ve bu yolun basında olarak bu konular üzerinde fazla bilgim yok ama bence bülent abiyede hak vermek lazım.
BÜLENT ABİ BU LAFIM SANA BİZLERİ FAZLA BEKLETMEDEN ARAMIZA YENİ TASARIMINLA VE YENİ BİLGİLERİNLE BİZE YOL GÖSTERMEK İÇİN ACELE ETMENİ SENDEN RİCA EDİYORUM LÜTFEN GERİ DÖN ABİ.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!