|
|
#1 (permalink) |
|
|
sorularım Dreamweaver 4.0 ve frontpage 2000 için geçerli 1-)resimleri istediğim yere sürükle bırak yöntemiyle götürme olanağım yokmu resimleri istediğim yere götüremiyorum bunu nasıl yapabilirim 2-)sol üst kenarda duran resmin sağından biraz boşluk bırakıp yazımın bir kısmını yazdıktan sonra resmin altına geçerek devam etmek istiyorum fakat editörler yazıya resmin sağ alt köşesinden başlıyorlar bunu nasıl düzeltebilirim 3-)Dreamweaver için türkçe veya ingilizce önerebileceğiniz kaliteli siteler söylerseniz memnun olurum 4-)sayfama denemek için bir arama scripti ekledim fakat arama motoru sayfanın üstünde duruyor bunu nasıl düzeltebilirim 5-)tripod un bannerini yoketmek için ne yapmalıyım sorular biraz fazla oldu cevaplarsanız çok sevinirim herkese şimdiden teşekkürler.Ayriyetten site sahibinede böyle bi site yaptığı için teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Bence önce bi notepad'i açıp neleri bilip neleri bilmediğini bi anla.İstediğin şeyi sitede istediğin yere yerleştirmeye çalış.Kodlarını kendin yaz editöre muhtaç kalma taki HTML'yi iyice öğrenene kadar.
Alıntı:
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!