|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
herkese selamlar :=) bana bu forumda yazma fırsatı veren zoque webteam a teşekkürü baştan bi borç bilirim.. nese sözü fazla uzatmayayım... bi web sayfası hazırladım ...tamamen türkçe içerik..mizah&eğlence ama işlerimden dolayı fazla ilgilenemiyorum.. eğer ilgilenen varsa bir veya iki yardımcı arıom ... fakat ben bu işi bir hobi olarak yapıom hobi olarak yapanlara sesleniyorum... mesajlarınızı bekliyorum... www.kursunkalem.net ------------------ Bir Daha Uyanmazdin Martilarin sana dogruyu söyleyecekti arzu tramvaylarina binmeseydin Acilarin seni yeni bir sehre götürecekti Yürüyüsüne vurulmasaydin... Tuhaf, ele geçmez, tehlikeli bir hayvandin Sehrin yaban adamlari sana öyle bakmasaydi uyur, bir daha uyanmazdin... Cezmi Ersöz |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Mesaji gönderen prodigy:
Hoca bi defa adresi domainvaletten almışın.. yani siteye uğraşsan bile bi kaç ay sonra kapanır heralde..<HR></BLOCKQUOTE> domain kapatilsa bile baska bir adres veya hosting altinda yeniden devam eder, bence bu bir problem degil. bu sekilde birbirimizin hevesini kirmamiza gerek yok derim.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Mesaji gönderen kursunkalem:
eğer ilgilenen varsa bir veya iki yardımcı arıom ... fakat ben bu işi bir hobi olarak yapıom hobi olarak yapanlara sesleniyorum... <HR></BLOCKQUOTE> yardım derken nasıl bir yardım istiyorsun. zira (ismi gerçekten önemli değil) yardım isteyen diğer arkadaşlar için (gerçekten önemli bir ayrıntı olabilir) Istanbul'da olmak ve teknik olarak çalışmak gerekiyordu... nasıl bir yardım istediğini tam olarak yazarsan daha ayrıntılı şekilde konuşulabilir kanaatindeyim ------------------ B.Erdem DEDEOGLU ----------------------- Buradaki en acemi kişilik |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
selamlar yardım konusu şu:
tek başıma yetişemiyorum.. site yeni olmasına rağmen bayaa bir ziyaretçi çekiyo.. arama motorlarına falan atmıştım.. nese konu güncelleme ve içeriği tamamen türkçe bir mizah sitesi ortaya çıkarmak.. benim icq genelde online..iletişim kuralım.. beraberce bu siteyi götürecek dostlar arıom ------------------ darkmen |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!