|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
<<<www.macromedia.com>>>
<!--[Bu mesaj aftermath tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (14 Eylül 2000).]--> |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Dreamweaver için siteden ziyade dergileri tercih etmeni tavsiye ederim... Artı programı temin ettikten sonra birçok şeyi kendi başına aşabileceğine inanıyorum... Eğer ki ingilizce bilmiyorsan diyebileceğim pek birşey yok... Çünkü kaynakların tümü ingilizce diyebilirim... Ama bana mail atarsan sana faydalanabileceğin türkçe bir kaynak söyleyebilirim... Üstelik dersleri en temel konulardan başlıyor...
voolkaen@yahoo.com iyi çalışmalar; volkan YILMAZ note: kaynağı burada vermeme nedenim reklam olabileceği...Kaynağı forum yöneticileri ile konuşup ancak onayı durumunda söyleyebilirim... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Mesaji gönderen voolkaen:
note: kaynağı burada vermeme nedenim reklam olabileceği...Kaynağı forum yöneticileri ile konuşup ancak onayı durumunda söyleyebilirim...<HR></BLOCKQUOTE> pek bir problem olacagini sanmiyorum
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Dreamweaver KAYNAĞINA DAİR
Arkadaşlar ilgili kaynak her pazartesi günü Akşam Gazetesi ile birlikte yayınlanan C@nteen Dergisi... Dreamweaver kursu henüz bu hafta başladı ama kaçırılan pek birşey yok çünkü bu hafta programın en temel özellikleri ve programı nasıl temin edebileceğiniz anlatıldı. İlerleyen haftalarda program en sade dille,en ufak ayrıntısına kadar incelenecek... Tüm menu elemanları ve tüm sekmeler türkçeleştirilerek uygulamalı bir şekilde açıklanacak. Kurs sonunda program ile animasyon bile yapabileceksiniz. iyi çalışmalar; volkan YILMAZ |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Şu an öyle bir çalışma yok ama talep olması halinde derginin kendi resmi sitesi olan http://www.canteen.com.tr adresinde sunulabilir... Ama dergiden takip edilmemesi için hiç bir neden yok sanırım...
iyi çalışmalar; volkan YILMAZ |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
merhaba
dergiyi ilk çıkmaya başlayınca bi ik hafta takip ettim fakat basit gelmişti,sıkılmıştım. siteden öğrendim ki flash kursunu yayınlamış da bitirmiş bile. helal olsun. flash kursunu nasıl ediebiliriz bundan sonra kaçırmadan takip ederim. bu arada http://dw-kursu.hypermart.net açılmıştır.<!-- [Bu mesaj copatlamaz tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (13 Ekim 2000).]--> |
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!