Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Webmaster Kaynaklari » ://www » pws hakkında yardım talebi

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 15.09.2000   #1 (permalink)

oklavuz's Avatar

Yer: Adana/TR

1-arkadaşlar benim win98 cd'im içerisinde pws yok ve bende biryerden download etmek istiyorum bana ne yaptımsa bulamadım bana tam adresini vrebilecek biri var mıdır acaba?
2-ayrıca bir sorum daha olacak evden www.bboz.nom.tr ye girdiğim zaman ayrı internet cafeden girdiğim zaman ayrı bir giriş sayfası geliyor bunun nedeni nedir acaba çok merak ettim de.
3-Photoshop ta tam ekran bir giriş grafiği yapıp sonra map ile düzenlemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim.
4-son sorum da şu olacak sayfanın ortasında frame oluşturmak istiyorum nasıl yapabilirim
biraz fazla mı oldu bilmiyorum ama ilginize şimdiden teşekkür ediyorum....
oklavuz şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 16.09.2000   #2 (permalink)

Yer: Ankara
Sorularından 2 tanesine şu şekilde yanıt vermek istiyorum ;
- Resimde "MAP" derken sanırım resmi parçalama olayını kasdediyorsun. Resimleri web sayfasına göre bölüm bölüm seçmeli bir şekilde bölen bir program var. Gerçekten çok güzel bir program istediğin şekilde bölebiliyorsun. Bununla ilgili olarak ; http://web.bir.net.tr/talha/zoque/splitz.zip adresinden bu dosyayı çekebilirsin...
- Bir sayfayı evde başka bir şekilde, cafe ' de başka bir şekilde gösterme ; Bence cache de ki birikim olayı. Yani ; Önceden gezilen sayfaları TemporY DE biriktiriyor, Ve adres satırından aynı sayfaya giriş te eskiyi alıp getiriyor. Aslında IE de Görünüm internet seçeneklerinde "Dosyaları Sil" i uygulamanı öneririm.

------------------
Hopidik, pupidik, zopu zopu, Haydaaaaa !!!!
AqZiYoN şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 16.09.2000   #3 (permalink)

aftermath's Avatar

Yer: İzmir, TR
1-Orjinal olmayanlarda yok o pws $eysi
2-sen netscape kullaniyorsun cafe ie kullaniyor veya tam tersi bir durumda olup dedigin sitede de bu iki browsera göre farkli sayfalara yönlendirme durumu söz konusu olabilir. Veya ayni browserlar olup versionlari farkli ve bu versionlara göre yönlendirme olabilir sitede. Velhasil olurda olur bicok nedeni..
3-DW nin map özelligi rahat
4-frame bilgin var mi? nasil yapilir falan?
yoksa hazir kod mu istiyorsun

------------------
Saygilar,
aftermath

.......................
www.aftermath2000.org
.......................
aftermath şu an çevrimdışı  
Old 16.09.2000   #4 (permalink)

oklavuz's Avatar

frame konusunda dediğimi anladınız sanırım anlatmak istediğim şey umut akyol'un sitesindeki gibi bir frame'in yapılışı hakında.Aslında frame konusunda temel birkaç şey dışında pek bişey bilmiyorum hazır kod olursa hem kullanmam hemde incelemem açısından yararlı olur herhalde ilginize teşekkürler fakat bu arada bu alemde personal web server'ı download edebileceğim bir url yok mu acaba
şimdiden teşekkürler ....<!--

[Bu mesaj oklavuz tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (16 Eylül 2000).]-->
oklavuz şu an çevrimdışı  
Old 17.09.2000   #5 (permalink)

aftermath's Avatar

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">code:</font><HR><pre>
&lt;FRAMESET border=0 frameBorder=NO frameSpacing=0 rows=*,430,*&gt;
&lt;frame name=bosluk noResize scrolling=no src="bos.HTML"&gt;
&lt;FRAMESET COLS="1*,550,1*" ROWS="*" FRAMEBORDER="NO" BORDER="0" FRAMESPACING="0"&gt;
&lt;frame SRC="bos.HTML" NAME="bosluk"&gt;
&lt;frame name=asil noResize scrolling=AUTO src="anasayfa.HTML" MARGINWIDTH="3" MARGINHEIGHT="3" FRAMEBORDER="NO"&gt;
&lt;frame SRC="bos.HTML" NAME="bosluk"&gt;
&lt;/FRAMESET&gt;
&lt;frame name=bosluk noResize scrolling=no src="bos.HTML"&gt;
&lt;NOFRAMES&gt;
&lt;body&gt;
&lt;/body&gt;
&lt;/NOFRAMES&gt; &lt;/FRAMESET&gt;
[/code]

yanlis olmadi isalla kontrol etsemiydim
neyse kontrol eden biri hata varsa bildirir

------------------
Saygilar,
aftermath

.......................
www.aftermath2000.org
.......................<!--

[Bu mesaj aftermath tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (17 Eylül 2000).]-->
Old 17.09.2000   #6 (permalink)

aftermath's Avatar

bir de;
PWS yi yasal yollardan hicbir sekilde download edemiyorsun cünkü Win CD lerine koyuldu ve belkide kopya yazilimi engellemek icin downloadi kaldirildi. PWS siz Orjinal Win CD ni aldigin yere götür ve yenisi ile degistirt.

------------------
Saygilar,
aftermath

.......................
www.aftermath2000.org
.......................
Old 18.09.2000   #7 (permalink)

oklavuz's Avatar

yardımlarınız ve ilginiz için teşekkürler....
oklavuz şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

talebi , yardim , hakkinda , pws

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 06:06.