|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Adana/TR
|
1-arkadaşlar benim win98 cd'im içerisinde pws yok ve bende biryerden download etmek istiyorum bana ne yaptımsa bulamadım bana tam adresini vrebilecek biri var mıdır acaba? 2-ayrıca bir sorum daha olacak evden www.bboz.nom.tr ye girdiğim zaman ayrı internet cafeden girdiğim zaman ayrı bir giriş sayfası geliyor bunun nedeni nedir acaba çok merak ettim de. 3-Photoshop ta tam ekran bir giriş grafiği yapıp sonra map ile düzenlemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim. 4-son sorum da şu olacak sayfanın ortasında frame oluşturmak istiyorum nasıl yapabilirim biraz fazla mı oldu bilmiyorum ama ilginize şimdiden teşekkür ediyorum.... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Sorularından 2 tanesine şu şekilde yanıt vermek istiyorum ;
- Resimde "MAP" derken sanırım resmi parçalama olayını kasdediyorsun. Resimleri web sayfasına göre bölüm bölüm seçmeli bir şekilde bölen bir program var. Gerçekten çok güzel bir program istediğin şekilde bölebiliyorsun. Bununla ilgili olarak ; http://web.bir.net.tr/talha/zoque/splitz.zip adresinden bu dosyayı çekebilirsin... - Bir sayfayı evde başka bir şekilde, cafe ' de başka bir şekilde gösterme ; Bence cache de ki birikim olayı. Yani ; Önceden gezilen sayfaları TemporY DE biriktiriyor, Ve adres satırından aynı sayfaya giriş te eskiyi alıp getiriyor. Aslında IE de Görünüm internet seçeneklerinde "Dosyaları Sil" i uygulamanı öneririm. ------------------ Hopidik, pupidik, zopu zopu, Haydaaaaa !!!! |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İzmir, TR
|
1-Orjinal olmayanlarda yok o pws $eysi
2-sen netscape kullaniyorsun cafe ie kullaniyor veya tam tersi bir durumda olup dedigin sitede de bu iki browsera göre farkli sayfalara yönlendirme durumu söz konusu olabilir. Veya ayni browserlar olup versionlari farkli ve bu versionlara göre yönlendirme olabilir sitede. Velhasil olurda olur bicok nedeni.. 3-DW nin map özelligi rahat 4-frame bilgin var mi? nasil yapilir falan? yoksa hazir kod mu istiyorsun ------------------ Saygilar, aftermath ....................... www.aftermath2000.org ....................... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Adana/TR
|
frame konusunda dediğimi anladınız sanırım anlatmak istediğim şey umut akyol'un sitesindeki gibi bir frame'in yapılışı hakında.Aslında frame konusunda temel birkaç şey dışında pek bişey bilmiyorum hazır kod olursa hem kullanmam hemde incelemem açısından yararlı olur herhalde ilginize teşekkürler fakat bu arada bu alemde personal web server'ı download edebileceğim bir url yok mu acaba
şimdiden teşekkürler ....<!-- [Bu mesaj oklavuz tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (16 Eylül 2000).]--> |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">code:</font><HR><pre>
<FRAMESET border=0 frameBorder=NO frameSpacing=0 rows=*,430,*> <frame name=bosluk noResize scrolling=no src="bos.HTML"> <FRAMESET COLS="1*,550,1*" ROWS="*" FRAMEBORDER="NO" BORDER="0" FRAMESPACING="0"> <frame SRC="bos.HTML" NAME="bosluk"> <frame name=asil noResize scrolling=AUTO src="anasayfa.HTML" MARGINWIDTH="3" MARGINHEIGHT="3" FRAMEBORDER="NO"> <frame SRC="bos.HTML" NAME="bosluk"> </FRAMESET> <frame name=bosluk noResize scrolling=no src="bos.HTML"> <NOFRAMES> <body> </body> </NOFRAMES> </FRAMESET> [/code] yanlis olmadi isalla kontrol etsemiydim neyse kontrol eden biri hata varsa bildirir ------------------ Saygilar, aftermath ....................... www.aftermath2000.org .......................<!-- [Bu mesaj aftermath tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (17 Eylül 2000).]--> |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
bir de;
PWS yi yasal yollardan hicbir sekilde download edemiyorsun cünkü Win CD lerine koyuldu ve belkide kopya yazilimi engellemek icin downloadi kaldirildi. PWS siz Orjinal Win CD ni aldigin yere götür ve yenisi ile degistirt. ------------------ Saygilar, aftermath ....................... www.aftermath2000.org ....................... |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!