|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul/Türkiye
|
Dikkat ettiyseniz forumun "web Design & internet" bölümünün adı "web Tasarımı & internet" olarak değiştirildi. Bunun için yetkili dostumu tebrik etmek istiyorum. Dil ile ilgili tartıştığımız daha önceki konularda belirttiğim "herkesin elinden geleni yapması" durumu bunu gerektiriyordu. Şimdi sıra 'Small Talk' bölümüne geldi. Buna da birşeyler bulmalıyız. Dilimizi en iyi ve en doğru şekilde kullanmalı, yabancı dillerin egemenliğinden kurtarmalıyız. İnanın bunu gerçekleştirmek için herkesin elinden geleni yapması yeterlidir. Small Talk başlığı için Türkçe önerilerinizi bekliyorum. Zoque'un, öneriler doğrultusunda uygun gördüğü isimleri uygulayacağından şüphem yok. Sevgilerimle, Ozan KARAKOÇ<!-- [Bu mesaj Ozzy tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (09 Eylül 2000).]--> |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
Fikrin oldukça güzel.
Kısa kısa olabilir. ama çokda güzel degil Hızlı sohbetler buda türk dil kurumunun buldugu türkçe kelimelere benzedi Öylesine Sohbetler ama bilmem buda pek güzel degil gibi Serbest ortam buda biraz fazla özgürlükçü bir hava veriyo. Yaw ne zormuş be neyse aklıma bişeyler gelirse yazarım gerçi şu gelenlere bakınca adam gibi bişey çıkaramayacagım ortada ama... ------------------ º°¨¨°º©º°¨¨°º©º°¨¨°º >>> kasif <<< º°¨¨°º`¨(^-^)¨`º°¨¨°º<!-- [Bu mesaj kasif tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (09 Eylül 2000).]--> |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
Serbest kürsü bunu tuttum hem kulaga hoş geliyor hem türkçe hemde zorlamayla ortaya çıkarılmış gibi görünmüyor yani uyar derim bu isim üzerinde durulmalı veya bir liste tutuluyorsa mutlaka bu isimde eklenmeli bence
iyi çalışmalar .. ------------------ º°¨¨°º©º°¨¨°º©º°¨¨°º >>>>>> kasif <<<<< º°¨¨°º`¨(^-^)¨`º°¨¨°º |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!