»
3D ile ilgili Forum açıldı!!
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İzmir, TR
|
Free hostlar ile forum idare etmek zordur transfer biraz artarsa veya server a sIkIntI verirse siliyor accountu bu virtualave. Bu durumda ilerleme biryere kadar olacaktir ve insanlari kacirabilir. Daimiyeti icin ve saglam bir servera alsan iyi olur baska 3d forumu yok sanirim türklerin... varda olabilir ama hatirlayamadim.
forum by Prodici mrodici yazarsan insanlar uzaklasirlar neden bilmiyorum öyle bir makale okumustum. Ciddiyetten mi uzaklasiyor sahsi esya gibi mi duruyor ya da "ben yaptim bunu ben bakin bakin" i insanlarin gözüne soktugu icin rahatsizlik veriyor bilemiyorum. Bence sil kisisel seyleri zaten ne yaptin ki customizationdan baska. Basarilar dilerim umarim sorunlar cözülür senin vesilenle. ------------------ Saygilar, aftermath ....................... www.aftermath2000.org .......................<!-- [Bu mesaj aftermath tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (17 Eylül 2000).]--> |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!