|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
uzun bir aradan sonra... anladım ki yaptığım çalışmalar bir amaca hizmet etmiyor(daha doğrusu etmiyeceklerdi)uzun bir aradan sonra dedim çünkü 15-20 gün bilgisayardan dolayısıyla sizlerden ayrı kaldım. demek istediğim şu ki; internetteki türkçe siteler bir amaca hizmet etmiyorlar ( öcal.net ve zogue gibileri istisna çünkü onlar istemeselerde ben dahil bir çok kimse buradan faydalandı, faydalanıyor, Allah izin verirse faydalanacak) anlatamadım ama siz anlayın yani... demem o demeki sizin amacınız ne ki? mesala başta benim amacım sitesi olmayan kız vermiyorlar babından, birşeyler öğremneyim ondanda, millete birşeyler veriyim gibilerinden. ama baktım ki ne yapabilirim. hiç... içerik... içerik.. içerik.. başka bişey istemiyorum bunun çözümleri araştırılmalı kollektif çalışmalarla (şekil a:webdersleri) gibi çalışmalar yapılamalı... türk internetine kaliteli siteler, bol içerikler kazandırılmalı... tabii bu arada gaza gelip konudan saptık. siz site yaparken neye hizmet ettiğinizi zann ediyorsunuz.. teşekkür ederim. iyi geceler türkiye kontür: 34.500 lira olmuş tüm internet müdavimlerine duyrulur. ne olursa olsun yüzünüzde daima gülücük olsun. sağlıcakla. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
şahsen ben herşeyden önce kendi egomu tatmin ediyorum. bişilerle uğraşmak hoşuma gidiyor. sonraki amacımsa insanları biraz olsun gülümsetebilmek.. en son olaraksa en büyük hayalim yani kendi komedi kulübümü reel hayatta kurmak. cemshid comedy club bunun için bir altyapı projesi son 1 yıldır.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
başlık maşlık yoh
Benim şu siteyi hazırlarken tek amacım Türk internetine katkım olması ve bildiklerimi paylaşmamdı.
Ama şimdi görüyorumda bu olaya hiç saygısı olmayan aksine faydalı gördüğüm ve uğruna uykusuz kaç gece geçirdiğim bir siteyi hacleyenler var. Şimdi Bülent abiyi daha iyi anlıyorum. Siteye girmek isteyenler http://www.geocities.com/javasayfasi linkine tıklayabilirler... |
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!