|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Arkadaslar Sayfada kullanılan linklerin renklerini onmouse over vs. ayarladık diyelim. CSS ile de guselleştirdik diyelim. Buraya kadar tamam. Benim sorum su: Bu linklerin farklı farklı olması mumkunmu? Yani mesela sagda bi link var kırmızı ustune gelince sarı oluyo ve underline. Solda da başka bi link olsun lacivert ustune gelince yesil olsun ve cizgisiz olsun(none). Bole bişe var oldunu biliyorum ama nasıl yapılıyor? Kolay Gelsin...
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
Bunu da CSS ile hallediyorsun.
<a href="x.htm" class="sol">x</a> <----CSS----> A.sol:link { COLOR: #000000; font-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica; font-SIZE: 8pt; font-WEIGHT: normal; TEXT-DECORATION: none } A.sol:visited { COLOR: #000000; font-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica; font-SIZE: 8pt; font-WEIGHT: normal; TEXT-DECORATION: none } A.sol:active { COLOR: #b2b2b2; font-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica; font-SIZE: 8pt; font-WEIGHT: normal; TEXT-DECORATION: none } A.sol:hover { COLOR: #ffffff; font-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica; font-SIZE: 8pt; font-WEIGHT: normal; TEXT-DECORATION: none } gibi... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Ok tesekkurler AnTiVitaMiN...
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Re: hımm
Alıntı:
Alıntı:
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
özür
Yerdemli biraz geç kaldığım için özür dilerim.
Dediğim olay şuydu. Yani bütün linklere teker teker <a href ... tagına o stili uygulamasakta bir hücre içindeki linklerin hepsini birden tek bir komutla yapsak diyordum. Zoque bunu yanıtlamış istediğim ve anlatmaya çalıştığım böyle birşeydi. Zoque ve Yerdemli ilginiz için teşekkür ederim. |
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
o zaman
a.hedehodo {color: #000080; text-decoration: underline;}
a.hedehodo:active {color: #000080; text-decoration: underline;} a.hedehodo:visited {color: #000080; text-decoration: underline;} a.hedehodo:hover {color: #8898FF; text-decoration: underline;} bunu style'ne yazıp <a içine class="hedehodo" yazarak çağırabilirsin. Elbette ki zoque'ninki doğru ben de pek farklı bir şey yazmadım ama o td için tanımlamış ben de bilmediğin için a için tanımlanmış bir versiyon yaptım.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!