|
|
#3 (permalink) | |
|
Alıntı:
![]() sensini: domainleri ait olduklari nic'lerden alirsan daha ucuza gelecegini düsünüyorum. cünkü su an icin bahsettigin TLD domainler sadece birkac firma tarafindan tescil edildiginden büyük rekaber ortami henüz olusmamis durumda.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
domain uzantilarinin önlerine nic eklemelisin. mesela .fm icin nic.fm gibi
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: iST TR
|
Her ulkenin domanin name register sirketinin adresinin oldugu bir adres size.
http://www.norid.no/domreg.html icerisinde istediginiz iki harfi bulabileceginiz pek cok alternatif var ve herkes bizim odtu gibi ayak diremiyordur eminim isim vermek icin.. yani burası suyun kaynagına giden rehber ![]() |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bunun için yeni konu açmayı gerek görmedim.
domain aldığım bir yer var ve hizmetlerini beğenmediğim için başka bir şirkete transfer yapacağım www.godaddy.com çok cazip geldi. bunların fiyatlarıda ucuz. acaba güvenilir firma mı? bu firmayı altavistanın kendi linklerinden bulmuştum. 2 ismi birden transfer yapacağım daha hesaplı ve güvenilir yerler biliyormusunuz.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
@Kaşif: 000domains kullanışlı,hesaplı ve güvenilir.Yıllığı $13.50
|
Zoque'a hoşgeldiniz!