|
|
#1 (permalink) |
|
|
Dreamweaver 3 de türkçe font u nasıl yükleyecem.? edit fontlist harici. Dreamweaver 3 kurulumundan sonbra c:\programfiles\macromedia falan klasörünün içerisinde font diye bir klasör yok anlamadım ... olayı. yardımcı olan olursa sevinirim....
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
??
Yazdığından anladığım kadarı ile;
Dreamweaver'ı yükledin ve .htm dosyası açtığında türkçe karakterleri tanımıyor sanırım ? Programda edit bölümünü tıkla oradan preferences bölümüne gir.Orada Fonts/Encodig bölümünü seç,sonra Default Encoding'i,"other" yap.font Settings' i de "other" yap. Daha sonra alttaki font seçeneklerini de tıklayarak ;bunlar;(proportional font,fixed font,HTML inspector); font_ismi(Türkçe) seçeneklerini seç. Sanırım sorunun çözülecek.... ![]() ![]()
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
rica ederim.
Sensini Yardım edebildiysem ne mutlu bana ![]() Ayrıca program açıp kapatma hatırlatması için blackinwhite sağol.. ![]() ![]() Bir an unutmuşum işte ![]() Hepinize iyi çalışmalar
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Re: :)
Alıntı:
![]() ![]() detaylar önemlidir. teşekkürler vain.
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Ankara/Adana
|
dayanamadim..
![]() Kapatip acmak son derece rahatsiz ediyordu, sonra bir gun tesadufen fark ettim: Eger gerekli degisiklikleri yaptiktan sonra sayfada bos bir yerde sag tiklayip page properties >> document encoding >> other >> reload >> ok secilince, kapatip acmaya gerek olmadan calismaya devam edilebiliyor. Gerekli degisiklikler yapildiktan hemen sonra kaydediliyor ve sonra dediklerim de yapiliyor olabilir. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
bu daha iyi
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |