|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul/Türkiye
|
Fazla aklınızı karıştırmadan konuya gireceğim. "Yeni bir tasarimci" adli konuda "kib" adlı üyenin yazdığı mesaj bazı şeyleri aydınlattı kafamda.. Zoque forum, yeni yeni bu işe merak salan web designer/master arkadaşlara çok şey öğrettiği kesin. Ama şu son zamanlarda hemen hemen çoğunun birbirine benzer konseptleri kullandığını görüyorum. Yani, ya imaj değişiyor. Ya butonlar değişiyor. Layerler sola kayıyor sağa kayıyor. Tabi bunlar esinlenmedir belki de.. Ama kendilerinden birşeyler çıkmıyor mu diye merak da ediyorum açıkçası.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
burada
http://www.zoque.com/vbulletin/showt...?threadid=1939 fikirlerimi söylemiştim. Hala da aynı fikirdeyimm
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: -
|
Bu işler bence , büyük ustaların çalışmalarını taklit ederek öğrenilir. Belli bir seviyeye gelincede insan kendi tasarımlarını oluşturmaya başlar , ama yaptığı çalışmalarda genellikle taklit ettiği çalışmaların izleri görülür , buda normaldir , internette değişik tasarımlarda milyonlarca sayfa var ve bu sayfalarda yapılabilecek tüm tasarımlar denenmiş gibi gözüküyor. ne kadar uğraşsanda mutlaka bir takım tasarımlara benzer. örneğin sol framede interface oluşturmayı da bir tasarım olarak algılarsak internette milyonlarca örneği var.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!