Zoque.Forum
»
İstenmeyen İnternet Sayfaları
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Giresun
|
İyi günler,
Önce çalışmalrınızdan dolayı tebrik ederim. Benim ve benim gibiler için gayet faydalı bilgilerle dolu. Sorunuma gelince; Ben bir intenet cafe işletmecisiyim ve yeni uygulamaya konan kanunlara göre adult içerikli sitelere girmek yasaklandı. Takdir edersiniz ki 13-14 makinayı birden kontrol etmemiz imkansız. Bu tür sitelerin açıkmamasını nasıl sağlayabilirim. Ben Explorer e sağ klik yapıp güvenlik ayarlarından yaptım. Ama ya hiç açmıyor ya her sitede şifre soruyor ya da eskisinden daha hızlı açıyor. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürü bir borç bilirim. Saygılarımla, |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
proxy kullanın derim. biraz ugrastırıcı belki ama kesin cozum. cunku durmadan adult icerikli sayfalar eklenmekte. sizin yapmanız gereken, girilen her adult icerikli sayfaların ip numaralarını yasaklamak. msproxy i kurarken karsılasabileceginiz sorunlarda yardımcı olabilirim.
hayırlı isler......... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İzmir, TR
|
Norton internet Security programinin trial ini dagitti dergi CD leri. Sitesinden de cekiliyordur mutlak.
program icinde PARENTAL CONTROL var Orda sadece adult siteler degil, vahset, silah falan filan siteleri de engelleyebiliyorsun. Bir kafedeki network mantigini pek bilemiyorum ama sanirim bir servar var ona bu programi yüklemek belki aradigin cözümdür. O kisim size ait, programi hatirlatmak benden... Trial süresi sonunda da programi beyenmeniz halinde satin almaniz gerektigini hatirlatirim. ------------------ Saygilar, aftermath ....................... www.aftermath2000.org ....................... |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İzmir, TR
|
evet haftada 1 mutlaka update görüyorum. ayrica tek bir input box a bir domain girerek o siteyi engelleyebiliyorsunuz.
------------------ Saygilar, aftermath ....................... www.aftermath2000.org ....................... |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!