|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
hafiften reklam kokan bir entry gibi...
------------------ -- LeventBali 1kB.org BedavA.com tuRkmasteRs.org |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: iST TR
|
valla hurriyete girdim baktim.
bi accent reklami birde kvk reklami var ustte. bide solda altlarda zakki infoshop falan cikiyor random. Bence cok fazla degil, hem onlar olmasa sayfada hurriyetin altsayfalarina link vazifesi goren gereksiz gifler olurdu. Sahsen bende hurriyeti mesela bbc gibi sadecik bir sekilde gormek istemem.Sana katilmiyorum mesajimin ana sozu bu. Bu belkide benim cok reklamli sitelerle icli disli olmamdan kaynaklaniyor. bestmagazin.com gibi ![]() Hurriyet kusel. Senin orta olcek yuxek olcek az hit cok hit konuna katilmiyorum. reklam site sahibinin kisisel becerisiyle ilgili. reklam alamayanlar var yani bence. reklam verenlerin tercihleri zevki bilgisi degil yani.. sefkilernen |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bu konuda konusurken hic kendinizi onların yerine koydunuz mu bilmiyorum. adamlar her dakka guncellenen bi sayfa yapıyolar bunun da maliyetini asagı yukarı tahmin edebiliriz. bundan ote sonucta bu tur sayfaları, oldukca hit aldıklarından oturu "ekmek kapısı" olarak da nitelendirebiliriz. durum boyleyken adamların reklam alması gayet normal bence. insan zaten aradıgı habere de rahatca ulasıyor. bu da benim gorusum..
saygılar sevgiler..... |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
tabii ki bir web sayfasında ne kadar az reklam olursa ziyaretci acısından o kadar keyif verici olur. ama bahsettigimiz sayfa hurriyet sabah ya da turevleri seklindeki sayfalarsa bence biraz farklı acıdan bakmak gerek. o sayfalarda bana kalırsa ziyaretcinin isine yarayacak reklamlar bulunmakta. dolayısıyla en azından benim icin bir sıkıntı yaratmıyor. dahası isime de yarıyor. ama dedigim gibi portal niteligi olmayan sayfalarda durum degisiyor. onlarda hakettigi karsılıgı saygı ve begeniyle alıyorlar. zaten amac da bu olsa gerek.
degindigin bir diger maddeye gelince internette ozgurlukten bahsedilirken bir sayfaya konabilecek reklamlar icin sınırlama getirilmesi bence sacma. bence bu tur sayfalar icin verilebilecek tek ve en buyuk ceza, ziyaret etmemektan ibaret. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!