|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Arkadaşlar şu mydomain i bir türlü çözemedim .. üye oldum .. iki tane felan site kaydettirdim (yönlendirmeden) .. biri Mydomain de biri Mydns de .. türü uncloaked [yazılışı doğruysa ] ama çalışmıyor .. daha yeni myDNS yaptım .. nasıl olur bir zahmet yardım ediverin de sağ sağlim yapalım
|
|
|
#2 (permalink) |
|
1-kullanmak istedigin domain'in dns ayarlarina mydomain.com'a ait dns ayarlarini gir.
örnek olarak "abc" firmasindan mowen.com diye bir domain aldigini kabul edelim. abc firmasina basvurarak domain'in icin dns ayarlarinin asagidaki sekilde yapmalarini talep et. NS1.MYDOMAIN.COM 208.184.130.51 NS2.MYDOMAIN.COM 208.184.130.52 NS3.MYDOMAIN.COM 208.184.130.53 NS4.MYDOMAIN.COM 208.184.130.55 eger ki sana bir kontrol panelin varsa bu ayarlari kendinde düzenleyebilirsin. 2-mydomain.com da mydns hizmetini sec 3-kullanici panelinde kullanacagin domaini ekleyip yönlendirme adresini belirle. yönlendirme olarak stealth redirection'i secebilirsin. 4-sectigin konu basliklari gönderdigin mesajin icerigi ile ilgili olsunlar her zaman konu basliklarini degistirmek zorunda degilim.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
1 - 2 - 3 ) zor iş ben pes ediyorum
![]() 4 - ) başlıklarda daha dikkatli olurum :? 5 de benden olsun Namezero ya devam host alana kadar (heralde bi 20 sene sonra felan alırız )
|
Zoque'a hoşgeldiniz!