|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: iST TR
|
Almak istediğim bir alan adı var, başka biri tarafında alınmış epey önce ama who is bilgilerine baktığım zaman aralık-2000 de expire olmuş diyor parasını ödememişler anladığım kadarıyla. Ama almak için başvurduğumda not available diyor. Bir domain ne kadar süre expire kalırsa tekrar satışa çıkıyor? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
teoride süresi dolduktan 2 hafta sonra baskalari tarafindan alinabiliyor. ama http://www.sitepointforums.com 'da okudugum bir konuda aradan 3 sene gecmesine ragmen acilmayan domainlerden bahsediliyordu.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bir domaini tamamen üzerime almak
Ben zamanında domain almıştım namezero ile(bedava). Fakat bu domainin zamanı dolmak üzere ve ben bu domaini tamamen kendi üzerime almak istiyorum. Bunun için ne yapmam lazım.
Ben birde rayhost aracılığıya domain ve yer alıştım. Burada domaine para vermek çok daha kolay (Çünki Türkçe ve Türkiyede) bunun gibi ayarlayabilirmiyim. Bunları alarak domain yonlendirme siteleriyle normal yayına devam etmek istiyorum. Bu mümkünmü. Birde domainlerin değişik yerlerden alınmaları ve fiyatları nasıl ayarlanıyor. Yani ben networksolutions yerine internic i tercih edebilecekmiyim. Biri 35 digeri 10 dolara bu işi yapıyorda. Boş yere kazıklanmak olmaz yani.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
Domain name
yönetici notu:
http://www.zoque.com/vbulletin/annou....php?forumid=1 6. site Analizi bölümü ve imza disinda site adresinizi yazarak, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sitenizde satilan veya araci olunulan bir "ürünün" reklamini yapmaniz ve bunlar disindaki tüm ticari kaygi güden mesajlar yasaktir. site analizi haricindeki bölümlerde yer verilen linkler sadece egitim amacli olmalilardir. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
|
|
|