Zoque.Forum
»
İnternete Zam...!
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Son durum
Son durum; özet. Eheheh
![]() 1.800.000 olan fiyat (saat başı): 146 dan girenlere giriyo yani normal telefon ücretlendirmesi 383.000 olan ise 145 ve 0822 li numaralar. Tabi bu indirimsiz saatlerde. İndirimli saatler de daha ucuz. Bu indirimli saatler tablosunu MicroTyper'ın verdiği link de görebilirsiniz.
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Oh be :)
Ya ben baktım aslında telekomun sayfasına ama inanamıyo insan şimdi internete girsinler diye zammı koymaz bunlar siteye... Nede olsa turkiye!
Ama anladım olayı... Tesekkur ederim. Artık 146 ile girenler girmez herhalde... Ben izmitliyim... 0822 2913000 (SUPERONLINE İZMİT POP) ... Buna devam ehehe ![]()
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Arkadaşlar benim anlamadağım biraz ozel olcak ama tel faturam oda için 90 milyon sadece internet
eger bu kadar para geliyor ise nasıl olurda bu kadar saat bir ayda internete girebilirim diye düşünüyorum Ya da anlatmak istediğim ben bu kadar saat girmiyorumki bukadar para geliyor ..
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
...
Ehehe
evet 90 milyon çok fazla para... Bence telekomdan bir aylık döküm al ve hangi saatlerde nerelele telefon iletişimi yaptığını öğren.Eğer Istanbul dan başka bölgenin ISS numarasıyla baglanıyorsan fazla para yazar. Yada belki başkası hattınıza girip kullanıyordur. Olmaz demeyin; çok gördüm öyle. Apartmanın telefon kutusuna bir kablo çekiyorlar. Hangi daireninkine bagladılarsa ona giriyor fatura.
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Re: Son durum
Alıntı:
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Olur olur valla
hiç düşünmedim onu Biri phreaking diye bir olay anlatmıştı bir bilgisi olan varsa bu konuda açarsa sevinirim oda tel. hatları ile ilgiliydi galba ...
|
Zoque'a hoşgeldiniz!