|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bende bir mp3 sitesi yayınlıyorum ama gınaa geldi. 1500 civarlarında şarkı linki var hangisi sağlam hangisi bozuk bilmiyorum.
Ama geçenlerde arkadaşım bir şarkı söyledi mp3netseek de bile bulamadım ama mp3webmaster da buldum. Tavsiye ederim.
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Yer: ANKARA - ANTALYA
|
Alıntı:
olmuyo yani...
|
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: LND
|
arkadaşlar bu arada adam gibi Heavy Metal, Alternative, Hard Core, Doom gibi extrem tarzlarda sağlam MP3 sitesi siteleri biliyor musunuz ? ÖZellikle underground grupları bulabileceğim yani piyasa harici MP3 leri bulabileceğim. Tabi ki ingilizce türk olmayacak
|
|
|
#16 (permalink) |
|
ben hiçbir aradığımı bulamıyorum.. mesela stevie wonder pasttime paradise...
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: LND
|
bulamadığınız parçalar için en iyisi napster ve alternatifler bence...
imesh ve audiogalaxy benim favorilerim gerçi imesh biraz aptallaşıyor bazen ama olsun... Audio galaxy ise mükemmel
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
eğer aradığın şarkı şuysa (94 kb'lık örneği)
http://cheap-cds.com/surf/play/314639ah.mp3 elimde COOLIO - Gangster's paradise.mp3 adlı başka bir versiyonu var.Biraz daha rap-hip hop a yakın bir tarzı.Dilersen yarın sunucuya atabilirim erdem abi. |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
aradığım o ama demosu
orjinalini bulamadım. gangsta's paradise ise o parçanın "dangerous mind" için cover yapılmış hali... rap e çevrilmiş... neyse zoque dan isteyelim de bu konuyu small talk a taşısın... ... ![]() saygılar..
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: Turkey/Istanbul
|
http://en.sonico.com/
burada ftp aranabildiği gibi http'leri de arayabiliyoruz... örneğin ben epey spesifik bir metal grubu olan bolt thrower'ı arattığımda (hem de tırnak içerisinde) 66 dosyaya ulaştım... sitenin, parçaların byte olarak uzunluğunu da vermesi bir başka güzel yanı... siteme de ekleyecektim bu arama motorunu ama henüz onun üzerinde uğraşıyorlar sanırım --- underground olayına gelince, web'de değil ama irc'de dalnet ve undernet server'larında bir çok mp3 kanalı var ve dcc'den dosya transferi yoluyla insanlar müziği paylaşıyor... örneğin kanalın ortasında "@locator dead can dance" yazıyorsunuz ve size elinde dead can dance parçaları bulunan kişiler bunu otomatik bir script yoluyla gönderiyorlar (private mesaj olarak) sonra siz oradan seçip kanala paste'liyorsunuz ve dosyayı belli bir süre sonra (sıra var) gönderiyor söz konusu şahıs... geniş bilgi verebilirim bu konuda isteyene
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!