|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Arkadaşlar bugune kadar win9x kullandım.Win mE dahil buna... Ama artık NT merakı sardı ve win2000 kurmaya karar verdim...Aranızda kullananlara sormak istiyorum.? Win 9x'ten ne gibi dezavantajları yada avantajları var? Yani neleri kaybedicem kurunca...?
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: .
|
cok kisa bir cevap olcak ama, evinde network yok ise veya network'e bagli degilsen hic bir yarari olmaz sana..bir kac icon degisikligi..security olayi deigisik gelecektir sana...yani win2k'in iyi olup olmadigini standalone bilgisayarda anlayamazsin..ama network e bagliyim diyorsan..yiginlarca kari var..piyasada bunun icin kitaplarda var
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Tek kelime ile harika
Selam ArkHe
İlk önce bende senin gibi win98 ardındanda winMe kullandım.win2000'e geçeli 2 ay oldu. Sana kısaca farklarını sayayım(aklıma ne gelirse) 1.Win98 den daha hızlı . 2. Güvenlik ön planda 3. Daha geniş arama seçenekleri 4. IIS Ehh şimdilik bu kadar . ![]() Sevgiler...Saygılar...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Freising DE
|
ikisini de kullanabilirsin
hiç sorun değil kurarken win98 üzerinde kalsın[seçimini bu şekilde yap] ikisi birden çalışıyor. Sadece girişte seçimini yapman gerek yoksa direk 2000 çalışıyor. Fakat şunuda söyleyeyim bazı proğram 2000 de çalışmıyor.İyi düşün artıları ve eksileri. Ama yinede bir kur, hevesini al bari
neticede sadece 2000 i bilgisayardan kaldırabilirsin.bilgisayarı formatlaman gerekmez 2000 silinince bilgisayarda kurulu olan eski versiyon yerini alıyor. Hadi kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
kimi grafik ya da cizim programlari nt ile daha hizli calismakta. ayrica dual CPU destegi de sadece NT tarafindan desteklenmekte. bu yüzden bende kisa zamanda NT'ye gececegim.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Peki...
Peki sizce 64 RAM buna yetermi?
Yani sınır değilde verimli olması için.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Xp mi yoksa 2000 mi?
Yeni konu açmak yerine buraya yazmayı uygun buldum. Ben şu an windows xp kullanıyorum fakat windows 2000'e geçmeyi düşünüyorum. Sizce Windows 2000 kullanmanın Windows Xp kullanmaya göre avantajları-dezavantajları neler? Windows 2000'in daha hızlı olduğunu duymuştum. Ben de bu yüzden 2000'e geçmek istiyorum. Donanımlarda ya da yazılımlarda sorun yaşar mıyım?
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: Windows 2000...
Çok eski bir konuyu yeniden uyandırmışsın tebrik ederim @ugursamsa. Ama böyle daha güzel olmuş.
Xp yerine 2000 kurarsan geriye dönmüş olursun yalnız bunu da unutma... Bana göre Xp artık yeterince stabil hale geldi. O yüzden 2000'den beklediğin performansı alabileceğine inanmıyorum... |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Windows 2000...
2000'nin sevdiğim tarafı xp'ye göre sistem kaynaklarını daha iyi kullanması. kötü tarafıysa ram'i xp kadar iyi kullanamıyor. ama şu gün itabiriyle xp tabii ki.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!