|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
abi kafayı yiyecem yaa.. sabahtan beri copernic,altavista, vs. bildiğim tüm arama motorlarını aradım yok oğlu yok !!! ![]() konu şu : bizim firma cep telefonlarına sesli mesaj yolluyor.. bunu türkiyede veya dünyada yapan başka firma , şirket vs. var mı ? hani şu telsiminki var ya.. onun gelişmişini yaptık ta.. meşgulken falan kemal sunal çıkıo,şu anda meşhul falan diyor,mesajınız varsa bana söleyin kendisine ileteyim falam diyo işte.. bunu yapan başka site,şirket vs.biliyorsanız lütfen acilen cevap veriniz. şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
olm baya para harcamışsınız herhalde, hiç bir masraftan kaçınmayıp kemal sunalı bile olaya kattığınıza göre
![]() neyse uğraşmayalım rahmetliyle. Google dene derim. baktın Google'da yok. o zaman %70 yoktur öyle birşey zaten
|
|
|
#3 (permalink) |
|
hmm süper bir proje
![]() http://www.turkvista.com ne kadar başarılı olur bilemiyorum fakat bir dene , birşey kaybetmezsin nasıl olsa ... |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!