|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Windowsun son sürümü.Microsoft bir işletim sisteminde ilk kez Firewall kullanmış ve daha birsürü yeni özellik. http://www.microsoft.com/windowsxp
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Windows xp ve office xp hakkında türkçe bilgi;
http://www.microsoft.com/turkiye/basin/subat2001/xp.htm
|
|
#4 (permalink) | |
|
|
Re: xp office
Alıntı:
Bu aktivasyon kodu nedir ?Açıklarmısınız. Nerden nasıl alacaz |
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Bu kopya cd üretimine büyük bir darbe olacak sanırım eğer böyle bir sistem diğer programlara da uygulanırsa...
Microsoft böyle bir önlem aldı , bakalım kopya cd üreten yerler buna karşı nasıl bir alternatif bulacaklar(daha doğrusu bulabilcekler mi ) ![]() Umarım diğer yazılım firmaları da bu tür uygulamaları geliştirir,ve kopya cd pazarına büyük bir darbe vurulur.
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Kopya CD
Aslında size birşey demek istiyorum çoğumuz bu kopya cd ler sayesinde sistemlerimiz kuruyoruz siliyoruz vs.... Bana kalırsa bu aktivasyon işi biraz tuhaf çünkü 50 günde bir bunu girmek lazım mış ve bu internet üzerinden verilecek sanırım veya şimdi aklıma geldi telefonla Microsoft yetkilileri evmizi telefon açıcak.
Herneyse yine matematiksel bir yontemle bu şifrede kırılır.
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: izmir, Türkiye
|
Selam arkadaşlar,
Sevgili DuMuR, IronSouL meraklanmayın dünya üzerinde özelliklede, bilgisayar ortamında imkansız diye birşey yoktur. Bu olay sayesinde kopya cd veya programın kırılması belki 1 ay belkide 3 ay daha gecikecek ama kesin onunda kolay bir yöntemini bulur ve kopyalarını çıkarırlar veya kırarlar, aslında buna sevinmelimi yoksa üzülmelimi, bende bilemiyorum. ?? ![]()
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
![]() Yaw niye dert ediyonuz ki? Bence o işin de bir çaresini bulurlar. İlk aklıma gelen şey bir aktivasyon kodu için bir crack hazırlarlar veyahutta o şifrenin Microsoft'un server'ından değilde örneğin xxx.yyy serverindan alınmasını sağlayacak bir yama hazırlarlar. Bu diyarlarda imkansız diye bir şey yoktur. Bu arada zaten PIII ve 256 MB altındakiler XP unutsunlar zira manyak kaynak tüketiyor. |
|
|
|
|
#10 (permalink) | ||
|
|
Alıntı:
|
||
|
|