|
|
#1 (permalink) |
|
Bu haberi okudum, beynimden vurulmuşa döndüm haliyle... Üzüldüm ![]() acaba adamcağazın ne suçu vardı diye düşünmeyin. Biz memleket olarak o kadar geri kaldık ki bu konuda. Çıldırmamak elde değil. Tıklayın gidin bakalım
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
İlginç, çok ilginç.
Ama ilk değil. Belki hatırlayanlarınız vardı, bundan 2,5 yıl kadar önce. birDOST isimli bir arkadaşımız, turk.net'in forumlarından birisinde yazdığı yazı sebebiyle gecenin bir yarısı özel tim ile evinden alınmış ve sorguya çekilmişti. yaşı sebebiyle ceza almamış ama tekrarı halinde maphus'u boylayacağı belitilmişti. kaynak bulabilirsem gireceğim birazdan.
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
evet unLucky :
en çok şu cümle dikkatimi çekti Alıntı:
Alıntı:
yahu adam bu suçu resmen işlememiş veya yataklık yapmamış ki. Ben az hiç hukuk bilgimle bunu ayırdedebiliyorum. Yok mu aranızda bir hukuçu (ayrıca şu gazeteler adı geçen site isimlerini verse de biz de aratıp durmasak artık. Ben şahsen haberin editörüne yazarak protesto ettim.Sizin de yazmanızı teklif ediyorum) saygılarımla
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: L./Almanya
|
TIK-TIK-TIK... Burasi Türkiye...
![]() Bugün güzel bir yazi okudum. Az kalsin sandalyeden yuvarlanacaktim. Buyrun okuyun: "Bir YASED ( http://www.yased.org.tr ) üyesi taklit ürün konusunda suc üstü yapip ürünlerin taklit eden bir korsan firmayi polisle birlikte basip mahkemeye cikabiliyor ve ciktigi hakim "Ne güzel. Ucuza üretip, halka ucuza mal satiyor." diyebiliyor! Muhtemelen o davayi gören hakim telif hakki konusunda habersiz, copyright hakkinda hicbir bilgisi yok." ( http://www.tcmb.gov.tr/yeni/evds/yay...urkdahafaz.doc ) Okuduktan sonra birsey söylemeye gerek kalimiyor zaten. Mekan |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
ayrıca bir son dakika haberi daha vereyim :
adı geçen forum yöneticisinin işten çıkarıldığı haberini okuyunca kıllanmalıydım ![]() Alıntı:
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
valla çok yazdım biliyorum ama
bunu da yazmazsam altıma kaçıracağım en komiği de bu: bugün fıkra okumama gerek kalmadı : http://www.superonline.com/hukuk/ okuyun yeter
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Üzülüyorum...
Üzülüyorum gerçekten hem deçok eminim sizde üzülüyorsunuz memleketimde internete bile rtük konuyor. Sonra niye sevmiyorsun ?
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
orda geçen konuyu bilmiyorum ama foruma yazan kişi bulunsa bile bu kadar ceza alması şaşırtıcı adamın hiç bi suçu yokaldığı cevaza bak kaldıki ben bundan sonra forumlarda yazı yazarken espri bile yapmaya çekinirim..
|
Zoque'a hoşgeldiniz!