|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Arkadaşlar mümküse bilgisi olanlar yardımcı olsun. Galba Windows 98 iki ekran kartı ve iki monitör ile çalışabiliyormuş böylece çalışma alanı büyümüş oluyor. Bunun yapılışı konusunda bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun. Neler gerekiyor, ek program gerrekiyormu, püf noktaları ? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Kahramanmaraş/Türkiye
|
ek bir yazılıma gerek yok ve tüm yazılımlar windows'ta çalıştıktan sonra iki monitördede çalışır. Sadece gerekli olan sana tabi iyi bir görüntü alabilmen için. Sanırım senin anakartının bir AGP ve digerleri PCI slotu var AGP de atıyorum 8 mb var en azından bulabilirsen tabi 8 mb PCI ekran kartı ile bu işi yapbilirsin. Zaten sistemine 2'inci ekran kartını taktığın zaman görüntü özelliklerine girdiğinde yapacagın ayar orda var ve cok basit. Ama sana bir tavsiye iki monitörüde aynı inc'lerde almanı tavsiye ederim ör: 15" e 15" olsun mesala ok.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Arkadaşlar bu sabah bu işi denedim ve oldu şu anda hoş bir çalışma ortamı yarattım. bir yanım 21 inch viewsonic diyer yanımdada 15 inch hyundai var açılışlarda bağzen takılıyor ama çalışması gayet güzel..
Cevaplar için teşekkürler .... |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!